Ezekben a csillagjegyekben előtörnek a rég elnyomott érzések – komoly megrázkódtatás várható

Készüljünk fel rá lelkileg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. június 24. Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma egy lehetősége adódik arra, hogy valamiben, ami fontos önnek, előbbre lépjen. Lehet ez egy kapcsolat minősége, egy magánjellegű projekt, de akár egy munkahelyi pozíció is. Délelőtt átlép a Hold a Vízöntőbe, és eredeti ötleteket ad.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha úgy érzi, hogy valamiben válaszút elé érkezett, akkor előbb önmagával kell tisztába kerülni. Eldönteni, mit szeretne, mire alkalmas. A Plútó ma mély felismerésekkel segíti előre, csak legyen nyitott rá.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma váratlan helyzet teremt az élet, melyre reagálva hirtelen kell dönteni, és talán elsőre nem a legjobb megoldás jut majd eszébe. Ne legyen emiatt feszült! Nyugodtan módosítsa a dolgokat menet közben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma empatikusan kell kezelnie egy feszültséget, amely egy kollégája és ön között lobban fel. Legyen elnéző, igyekezzen figyelembe venni, hogy az illető nagy lelki nyomás alatt állhat. Ha kell, vonuljon most vissza és válaszoljon később.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma jó lenne, ha be tudná tartani a fontossági sorrendet. Lehet ugyanis, hogy nagy lesz a kísértés, hogy egy feladatot, vagy akár egy szórakoztató dolgot előbbre vegyen, de tudnia kell, minek mi a prioritása.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha minden helyzetben igyekszik higgadt maradni, az nagyban megkönnyíti a megfelelő kommunikációt és erre az önuralomra hétfőn kifejezetten nagy szüksége lehet. Valaki vagy irritálja, vagy szándékosan provokálja...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn kiderülhet, hogy egy félelme, aggodalma megalapozatlan, úgyhogy nagyon is fellélegzik. Persze így is értékes tanulságokkal szolgál a helyzet, de leginkább önmagáról, a saját érzéseiről.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha azon járnak a gondolatai, hogy valami nagy változást vigyen véghez az élete egy területén, akkor hétfőn legyen nyitott és figyeljen a hírekre. A Plútó fényszöge miatt most megkaphatja ugyanis azt az információt, amire szüksége van.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön akkor igazán boldog, ha egy cél lebeg ön előtt, vannak feladatai és a környezete is megfelelő jelzéseket adja vissza. Ma azonban valaki olyan kritikát mondhat önnek, ami miatt meginoghat önben a hit önmagával kapcsolatban. Nem kellene ezt hagynia!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy rejtélyes ügy kötheti le a figyelmét. Az is lehet, hogy egy érdekes információra bukkan, vagy egy ilyen hírt olvas az interneten. Innentől csak ez jár szinte a fejében. Izgalmas összefüggésekre bukkanhat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Már délelőtt átlép a Hold a Vízöntőbe, ami jó hír, viszont a Plútó egy kicsit összekutyulhatja a szálakat. Jelezhet féltékenységet, manipulálást, vagy azt, hogy valaki befolyásolni próbálja, de, azt is, hogy elnyomott érzéseivel szembesül. Sok tanulságot hozhatnak ezek a helyzetek!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hétfőn valaki a segítségére szorul, de közben önnek is sürgős feladatai vannak. Döntenie kell, mire szánja az idejét! Ez önnek nehéz választás, mivel nehezen mond másoknak nemet, főleg, ha a segítségét kérik.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás