Teszteld magad! Melyik villát választod? Mindent elárul rólad – Videó

Tudatalatti választásunk árulkodóbb lehet, mint gondolnánk!



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.05.17.
teszt agytorna kvíz személyiségteszt

Egy TikTok-felhasználó azt állítja, hogy az evőeszközök típusa sokat elárulhat a személyiségünkről. Így van ez a villák esetében is... Nem hiszed? Nosza, tégy próbát!

Kérdőjel kvíz teszt képrejtvény
Te melyik villát szúrtad ki először a négy közül Fotó: Pexels

Sokan nem is gondolnak arra, hogy milyen negjelenésű kést és villát használnak az étkezés során. Tudatalatti választásunk azonban árulkodóbb lehet, mint gondolnánk! A pszichológia szerelmese, Odd Ballz szerint minden egyes dizájn utal valamire, ami mélyen bennünk van. Szóval, mit árul el rólad ez a személyiségteszt? Teszteld magad!

A TikToker egy egyszerű képet osztott meg a videójában, amelyen négy villa sorakozik egymás mellett az asztalon. Első ránézésre jelentéktelennek tűnhetnek a köztük lévő különbségek, de ha közelebbről megnézed a nyeleket, sok mindenre fény derül. Mutatjuk a videót, válassz egy villát és jegyezd meg a sorszámát!

Nézzük a személyiségteszt eredményét:

  • Ha az egyes villát választottad, remek érzéked lehet a művészetekhez és nagyra értékeled a szépséget. Aki ebbe a csoportba tartozik, az gyakran kreatív, kifejezőbb és gazdag belső értékekkel rendelkezik.
  • Ha a kettes villát választottad, akkor jó ha tudod: számodra elsődleges szempont a funkcionalitás és a hatékonyság. Egyúttal nem kizárt, hogy földhözragadt és gyakorlatias személyiség vagy.
  • A hármas villát „modern”, „minimalista” és „avantgárd” evőeszközként jellemezhetjük, aki ez áll a legközelebb a négy közül , az kvázi trendteremtő és szeret elszakadni a normálistól, megszokottól. Ha ezt a villát választottad, az azt jelezheti, hogy előremutató és nyitott vagy az új ötletekre.
  • Amennyiben a négyes villát választottad, akkor nagyra értékeled a történelmet, a hagyományokat és a múltat. Lehet, hogy szereted és élvezed a tartalmas beszélgetéseket – árulja el Odd Ballz személyiségtesztjéről a Daily Star.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás