Hangjukat adták a sztárok a véradókért – Íme a stílusos köszönet

A „Csak egy hős...” című dal máris ezrekhez jutott el.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.28.
véradás dal

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) több ismert hazai művésszel elkészítette a véradók dalát. A „Csak egy hős...” címet viselő dalt Hrutka Róbert jegyzi, mint zeneszerző és május 27-én, hétfőn debütált az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján, valamint közösségi médiafelületein. 

A vér csak vérrel pótolható, ezért mindenki hős, aki vérét adja embertársaiért. Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld

A „Csak egy hős…” nem pusztán egy dal, ezzel az OVSZ kifejezi köszönetét az önkéntes véradóknak a betegellátásban nyújtott önzetlen segítségükért. Az Országos Vérellátó Szolgálat projektje közösségi összefogás egy olyan ügyért, ami igazán számít, hiszen vért csak véradással pótolhatunk – emelte ki az OVSZ főigazgatója a dal premierje kapcsán. Bayerné Dr. Matusovits Andrea hozzátette:

Ezzel a dallal szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket mindazoknak a véradóknak, akik önzetlen segítségükkel nap mint nap hozzájárulnak a betegellátás sikeréhez. Külön köszönet illeti az előadóművészeket is. Támogatásuk és szerepvállalásuk példaértékű, és nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy még több ember figyelmét felhívjuk a véradás fontosságára.

A „Csak egy hős…” című dal megírásával a zeneszerző, Hrutka Róbert örömmel tett eleget az OVSZ felkérésének.

A zene olyan, mint az élet: megírjuk, eljátsszuk, és nem marad utánunk semmi, csak a dal. Ebben a dalban összefonódik a zene és az élet, az önzetlenség és a remény

– fogalmazott a dalszerző.

Rising Star-Fehervari Gabor Alfred-Keresztes Ildiko-14-CZ
Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie, valamint Keresztes Ildikó is közreműködik a véradók dalában

Hrutka Róbert olyan ismert előadókat nyert meg a jó ügynek, mint Földes Eszter, Für Anikó, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Kovácsovics Fruzsina, Pásztor Anna, Udvaros Dorottya, Veres Mónika Nika, Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie, Kowa, Nyerges Attila, Pély Barnabás, Szebényi Dániel, valamint Szolnoki Péter.

A „Csak egy hős..” című dal videoklipje megtekinthető az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján, valamint az OVSZ közösségi médiafelületein is – írja a Borsonline

Ha további információkra is kíváncsi vagy az Országos Vérellátó Szolgálat frissen megjelent, „Csak egy hős…” című daláról, akkor további információkat is találhatsz a www.ovsz.hu/dal oldalon.

Íme a „Csak egy hős…” című dalt videoklipje, melyet egy nap alatt több ezren láttak már!

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás