Figyelmeztetnek a csillagok: ennek a csillagjegynek ma különösen fontos, hogy jó döntést hozzon

Keddel kezdődik az újabb munkahét, így elmondható, hogy az ünnepeket követően nem lesz könnyű visszarázódni a dolgos hétköznapokba. A napi horoszkóp ugyanakkor szolgálhat némi útmutatással.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.05.21.
horoszkóp ezotéria előrejelzés

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma váratlan helyen ütközhet ellenállásba, melynek során kiderülhet, hogy rosszul ítélt meg valakit. Ismerje el nyugodtan, ha tévedett, hiszen emberek vagyunk, mind hibázunk néha. A bocsánatkéréstől csak nő a másik ember szemében.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Skorpió jegyébe lép és kissé sértődékennyé, érzékennyé és kissé harapóssá teszi a hangulatát. Ne váljon paranoiássá! Senki sem akarja bántani. Koncentráljon inkább a sok jóra, ami körbeveszi.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok fordulatot hoz ez a hét, és már a keddi nap is. Már az ön jegyében jár a Nap, és rövidesen a Vénusz és a Jupiter is belép ide. Már ma érezheti azokat a kedvező energiákat, amik nagyon beindítják az ügyeit. Lovagolja meg a hullámokat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a Hold a Skorpióba lép, ami felfokozza az érzelmeket, és emiatt meglepő fordulatok jönnek. A valódi érzelmek kerülhetnek felszínre egy olyan kapcsolatában, melyre eddig talán nem ez volt a jellemző és őszinte válaszokat kaphat az illetőtől.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai nap valaki, aki amúgy közel áll önhöz, átléphet egy határt. Jó lenne, ha újra megmutatná neki, meddig mehet el. Ne hagyja semmiképp, hogy olyasmibe üsse az orrát az illető, amihez amúgy semmi köze nincs.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold ma már a Skorpió jegyébe lép, így mindenki érzékenyebb, még ha nem is mutatja. Ma legyen egy kicsit megengedőbb a környezetével kapcsolatban. Ne kritizálja őket, ne emlékeztesse őket a hibáikra. Cserébe ők is így fognak viszonyulni önhöz.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Problémája lehet ma a közvetlen környezete egy bizonyos tagjával és a béke érdekében nem vállalja fel a véleményét ez ügyben. Higgye el azonban, teljesen felesleges áldozatot hozna ezzel, ráadásul az illetőt abban a hitben hagyná, hogy a viselkedése rendben van...

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a Hold az ön jegyében jár. Jó lenne, ha ma nem menne bele játszmákba, és nem rejtené el az érzelmeit, ha el akar valamit érni. Egyenesen és világosan mondja el, mit szeretne. Ha felesleges köröket fut, végül nem jut el a célig.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy munkahelyi helyzetben hirtelen riválissá válhat az, akivel amúgy jóban van. Okosan vonuljon most vissza és adjon teret ezúttal a másiknak. Higgye el, később még meg fogja hálálni önnek, ha most hagyja győzni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma kézben tartja maga körül a dolgokat és minden a tervei szerint alakul. Sőt, le tudja rakni az alapjait valaminek, ami majd később bontakozik ki. Az esze ma különösen éles és gyors, és átlátja a rejtett összefüggéseket is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap a bőség zavara jellemzi a napját. Nehéz lehet kiválasztani a legjobbat megannyi remek lehetőség közül. Hagyatkozzon most teljesen a megérzéseire. Azok most pengeélesek, és megmutatják a legjobb döntéseket.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma nagyon kiélesednek az érzékei, és az intuíciója is felerősödik. Olyan jelet kaphat az univerzumtól, amely arra ösztönzi, hogy változtasson a véleményén egy fontos ügyben. Ha rugalmasan áll a kérdéshez, akkor most bizony jutalmat kap érte.
 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás