Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Fontos tanácsokat osztott meg a párkapcsolati szakember.Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.04.22.
párkapcsolat viszony szerelem szakértő

Mindenkinek vannak furcsa hóbortjai és „vörös zászlós” viselkedésformái, ugyanakkor ezekre érdemes odafigyelni, amikor új kapcsolatba vágsz bele.

szerelem, szerelmespár, párkapcsolat
Szikra helyett lassú égés – ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő (Fotó: unsplash – Képünk illusztráció!)

Vannak, akik egyből a másikra zúdítják a mérgező gondolataikat – sokaknak ez nem jön be, míg mások szerint azokat a férfiakat érdemes kerülni, akik nem hajlandóak megnézni a Barbie-filmet. Logan Ury párkapcsolati szakértő azonban úgy véli, hogy az azonnali vonzódás gátja lehet egy hosszú távú kapcsolatnak.

A specialista kifejtette követőinek a közösségi médiában, hogy a „lassan égésű” viszonyok egészségesebb alternatívát jelenthetnek a gyors románcokkal szemben.

Egy szikra nem lobbanhat lángra az idő múlásával. A másik probléma az, hogy az emberek azt gondolják: «Ha én érzem a szikrát, akkor az biztos jót jelent!» Ez nem igaz. Rengeteg jóképű, karizmatikus és nárcisztikus emberből árad a szikra

– idézi az Unilad a szakembert, aki azt tanácsolta, hogy érdemes először olyan embert találni, aki elsőre nem különösebben elbűvölő, de hosszú távon lehet ő lesz az igazi.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás