Jó tanács ma ennek a csillagjegynek: a saját játékát játssza, ne a másét!





A tiszta kommunikáció a nehéz helyzeteken nem csak a Vízöntőket segíti át.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.05.
csillagjegy jelzés világos

2024. április 5.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénteken egy találkozón vagy beszélgetés során nem lesz nyilvánvaló az ön számára, hogy a másik félnek mik a valódi motiváció, ezért érdemes lehet óvatosan közelítenie minden előkerülő témához. Ha csapdát sejt valahol, akkor vonuljon vissza.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehet, hogy ma egy kissé befelé fordul és kevésbé lesz kommunikatív a környezetével. Ennek pedig főleg az lehet az oka, hogy önmagában kell elrendeznie néhány dolgot és ez alaposan leköti a figyelmét. Valamin túl kell jutnia magában.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A környezetében valaki arra vár, hogy tegyen egy gesztust felé, ami lehet egy bocsánatkérés, vagy akár egy jelzés arra vonatkozóan, hogy az ön részéről minden rendben van. Néha ezeket az apró lépéseket nehéz megtennünk, pedig nagyon fontosak.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma éjszaka, vagy következő éjjel olyasmit álmodhat, aminek jelentősége van. Nemcsak a lélek, hanem az univerzum üzenete is benne van, mely segíthet önnek megoldani egy problémát és világossá teszi, melyik úton induljon tovább. De vigyázzon, nehogy félreértelmezze!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tudjuk, hogy nem ijed meg a saját árnyékától, de néha önt is elfogja az aggodalom. Ha szorong valamitől, arra a legjobb gyógyír, ha valakivel megbeszéli a gondolatait, olyannal, aki nemcsak megérti, de meg is tud bízni benne.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valaki nagyra értékelné, ha támogatná, vagy valamilyen módon segítené őt egy számára fontos dologban. Ne feledje, hogy ez neki valószínűleg nagyon sokat jelent, hiszen ad a véleményére, önnek pedig csak egy mosolyba és egy kis jóindulatba kerül.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szeretet, megértés, jóindulat: ez az, amivel a legtöbbet tehet ma valakiért és ez nem is kevés. Neki ugyanis ez öntől nagyon fontos lehet. Talán mindennél fontosabb. Adja hát meg neki, amire vágyik, támogassa és bátorítsa, hiszen az ön véleménye számára olyan, mint egy irányjelzés.
 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken egy felmerülő kérdésre valószínűleg a legegyszerűbb megoldás lesz a legjobb válasz, még ha ez először nem is tűnik teljesen nyilvánvalónak. Józan gondolkodásoddal azonban most könnyedén felülkerekedhet mindenen.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pénteken előfordulhat, hogy egy hirtelen felmerülő problémára nem tud majd igazán jó válaszokat adni és talán még az is előfordul, hogy elfogja közben a bizonytalanság, hogy egyáltalán jó irányban próbálkozik-e. A helyzet azonban korántsem megoldhatatlan.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Önnek ez különösen nehezére esik, de pénteken valószínűleg muszáj lesz egy problémával tanácsért fordulnia valakihez. Arra ugyanis még ön sem lehet képes, hogy minden felmerülő helyzeten felülkerekedjen, így most el kell fogadnia egy jó szándékú ember segítségét.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pénteken egy éles konfliktushelyzetben egy problémát kell megoldania, aminek a legjobb módja valószínűleg az lesz, ha megfelelően kommunikál a másikkal. Legyen határozott, de kerülje az érzelemnyilvánításokat. Ne az ő játékát játssza, hanem a sajátját!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pénteken bújjon ki a csigaházából. Ma ugyanis egy lehetőséget kell megragadnia és ehhez kezdeményezőn kell fellépnie és arra is szükség van, hogy a közvetlen környezetét meggyőzze, álljon ön mellé ez ügyben.


 





 





Ezeket olvastad már?
A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy tartsa kordában az érzelmeit!

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy tartsa kordában az érzelmeit!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás