Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

A nőkkel nehezebb a dolga.Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.03.27.
megcsalás magánnyomozó leleplezés

A megcsalás minden résztvevő számára kínos tud lenni. Sokan bíznak az ösztöneikben, és ha úgy érzik, hogy partnerük hűtlenkedik, rákérdeznek. Mások viszont ragaszkodnak a bizonyítékokhoz, és itt jönnek a képbe a detektívek.

Képünk illusztráció - Fotó: Pexels

Egy sok hasonló esetet felderítő magánnyomozó most feltárta azt a kulcsfontosságú momentumot, amely szinte mindig árulkodik arról, ha valaki a tilosban jár

Ha egy pasi kocsival megy a szeretőjéért, előtte általában elgurul egy autómosóba

– mutatott rá Ray Ranno a Locked In és Ian Bick podcastban, amit az Unilad szúrt ki. 

A férfiak amúgy nem sok gondot fordítanak rá, hogy tiszta legyen a járművük, de ha előkerül egy új nő, akinek tetszeni akarnak, akkor a legjobb formájukat próbálják mutatni, amihez az is hozzátartozik, hogy nem koszos kocsival mennek értük – magyarázta az esetek alapján a szakértő, aki szerint a nőkre ez kevésbé jellemző, egyrészt, mivel ők alapból is igényesebbek, másrészt inkább a pasik veszik fel őket, mint fordítva.

A detektív arról is beszélt, hogyan tudja leleplezni a hűtlenkedőket. Bár van egy teleobjektíves fényképezőgépe is, ezt értelemszerűen ritkán tudja észrevétlenül előhúzni, ezért inkább preparált poharat használ, amelynek az aljába építette be a kamerát, így úgy néz ki, mintha csak egy itallal a kezében sétálna. Miután ennek segítségével elkészülnek a bizonyító erejű felvételek, már csak el kell őket küldenie a megbízójának, aki ezek birtokában felelősségre vonhatja a párját. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás