Ezeknek a csillagjegyeknek szakad meg ma egy fontos kapcsolata

Önnek nagyon fontos a lojalitás, legyen az a magánélet vagy akár a karrier. Ha ezen a területen elbukik valaki, akkor az ön számára általában ott véget is ér a közös történet. Ma viszont előfordulhat egy olyan helyzet, amiben ad még egy esélyt ennek az ismerősnek, barátnak.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.04.
Módosítva: 2024.02.04.
függetlenség bizonytalanság horoszkóp

2024. február 4.

Horoszkóp 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vasárnap valaki olyasmire szeretné rávenni, amit ön nem szeretne megtenni. Az is előfordulhat, hogy a függetlenségét, a szabadságát korlátoznák indokolatlanul. Valószínűleg nem gondolta végig az illető, hogy kinél próbálkozik. Mutassa ki nyugodtan a foga fehérjét! 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sajnos sokan vannak, akik azt hiszik, hogy egy vitában annak van igaza, aki a leghangosabban veri az asztalt és kiabálva mondja el a véleményét. Ez azonban egyáltalán nincs így, így önnek nem kell ebbe a versenybe beszállnia. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Azt jól gondolja, hogy nagyon fontos az úgynevezett első benyomás, vasárnap mégis kellene adnod egy esélyt valakinek. Előfordulhat ugyanis, hogy valaki, akinek a belépője nem sikerült önnél túlságosan fényesen, valójában sokkal értékesebb ember, mint az első körben kiderült. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vasárnap valaki mintha direkt tenne keresztbe önnek. Lehetséges azonban, hogy nem gáncsoskodásból, hanem szeretetből és féltésből származik mindez. Kerüljön hát sor egy mindent tisztázó beszélgetésre ma, mielőtt vitába keveredne valakivel, akivel amúgy nem szeretne haragot tartani. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vasárnap felerősödhet önben a vágy, hogy leszámoljon a múlt egy darabjával és végérvényesen továbblépjen az ügyben. Talán tényleg itt az ideje, hogy előretekintsen, és ne hagyja, hogy a múlt béklyói visszafogják. Itt az idő, induljon tovább tiszta lappal! 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagyon szép napja lesz vasárnap. Egy dilemma, amely már egy ideje foglalkoztatja, ma megoldódik és valami, aminek a célját eddig talán nem látta világosan, most láthatóvá és érthetővé válik. Ma kiderül, hogy jó döntéseket hozott a közelmúltban. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Legyen ma nagyon óvatos még akkor is, ha egy jó ajánlattal élve, nem érez kockázatosnak egy vásárlást, vagy egy pénzügyi döntést. Számoljon és tervezzen okosan, figyelembe véve egy váratlan eseményt is. Mérlegeljen, ebben ön a legjobb! 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Önnek nagyon fontos a lojalitás, legyen az a magánélet vagy akár a karrier. Ha ezen a területen elbukik valaki, akkor az ön számára általában ott véget is ér a közös történet. Ma viszont előfordulhat egy olyan helyzet, amiben ad még egy esélyt ennek az ismerősnek, barátnak. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma zavar támadhat az erőben, és megnő önben a bizonytalanság arról, hogy valaki, akinek eddig feltétel nélküli bizalmat szavazott, vajon nem él-e vissza ezzel. Teljesen alaptalan ez az aggodalma, az illető jó barát, és nem csalja meg az emberismerete. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vasárnap a szokottnál is nehezebben viseli az álszentséget. Egy olyan társaságban lehet, amelyben pontosan lehet tudni, hogy ki nem kedveli a másikat, mégis úgy viselkedik mindenki, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Nem önnek kell lerántani a leplet! 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vasárnap nagy lesz önben a kísértés, hogy a feladatai helyett inkább csak saját magával foglalkozzon. Talán úgy érzi, hogy mindezt ön nem teheti meg, vagy éppen bűntudata van, de valójában ez teljesen alaptalan. Megteheti és tegye is meg! 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vasárnap előfordulhat, hogy az eredmény érdekében egy ügyben többet kell tennie, mint amire számított, vagy egy esemény, találkozó tovább tart, mint tervezte. Éppen ezért legyen a fejében egy terv arra az esetre, ha esetleg választania kell két program közül.


 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás