Így kerekedjenek felül a temérdek év eleji munkán a csillagjegyek

Így év elején egy sor olyan feladat tornyosul ön előtt, amely unalmas és a „nem szeretem” kategóriába tartozik. Könnyebb lesz nekilátnia, ha kitűz maga elé egy időpontot, amely egy kellemes programot jelent, és addig viszont teljes erőbedobással teszi, amit kell.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.08.
Módosítva: 2024.01.08.
siker magánélet eredmény horoszkóp

2024. január 8.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma már a tüzes Nyilas jegyéből indul, ami eléggé felpörgeti a dolgokat, és ez önnek nagyon „fekszik”. Most jól tud haladni a feladatokkal, és a szükséges kitartása is megvan, amit pedig a Bak jegyében járó Mars ad.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma egy olyan problémával találhatja szemben magát, amelyet nem lehet a szokványos módon megoldani. Ehhez már lelki érettség kell, és önben meg is van ez. Már csak hinnie kellene saját magában és az erejében.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap egy új kezdetet vagy egy új helyzetet jelenthet önnek. Talán a munkában kezdődik egy új fejezet, de az is elképzelhető, hogy a magánéletben indul egy biankó csekkel valakivel kapcsolatban.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hétfőn egy ötlet vagy egy megérzés hatására új utakat talál a munkában vagy bármely tevékenységben, amelyet kitartással végez. Nem lehetetlen, hogy mindez nem csak egy egyszeri sikerhez vezet, hanem a hatása tartósan megmarad. Örüljön a sikernek!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma lehet, hogy bosszúság éri, mivel talán valami nem egészen úgy alakul, ahogyan eltervezte. Valami vagy valaki késik, és ön úgy érezheti, hogy a várakozás elvesztegetett idő. Tegyen hát róla, hogy ne az legyen! Készüljön fel olvasnivalóval, vagy időzítse akkorra pár telefon elintézését.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kellene még pár nap ahhoz, hogy igazán lendületbe jöjjön. Ne most akarjon a főnökének bizonyítani! Csütörtökön újhold lesz, az fogja igazán előrelendíteni munkában, tervekben, újévi célokban.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Így év elején egy sor olyan feladat tornyosul ön előtt, amely unalmas és a „nem szeretem” kategóriába tartozik. Könnyebb lesz nekilátnia, ha kitűz maga elé egy időpontot, amely egy kellemes programot jelent, és addig viszont teljes erőbedobással teszi, amit kell.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy egy külső szemlélő számára úgy tűnhet, hogy önnek csak úgy az ölébe hullanak az eredmények, és az is előfordulhat, hogy ezt még meg is jegyzi önnek a mai napon, ön viszont nagyon jól tudja, hogy minden sikeréért keményen megdolgozott. Ne törődjön hát az irigyeivel!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehet, hogy az utóbbi napokban fáradtnak és gyengének érezte magát, de ennek most vége. A Hold a Nyilasba lépett, és ön elemében van. Különösen akkor lehet ez igaz, ha végre maga mögött hagyja a teljesen feleslegesen cipelt terheket…

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hétfőn egy olyan lehetőség kerül az útjába, melyet talán kár lenne kihagyni, de van az életben egy fontossági sorrend, és ha attól eltér, akkor szinte biztos, hogy az élet benyújtja a számlát utóbb. Ön dönt, de higgye el, vannak dolgok, amelyek nem érik meg az árukat.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon kedvező meglepetésben lesz része rögtön a hét elején! A sors küld önnek valakit, aki nagy segítségére lesz egy konkrét ügyben, és úgy általában is, hogy előre tudjon lépni az ügyeivel. Mutassa ki a háláját!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma ne az alapján döntsön egy fontos kérdésben, hogy mi az, ami puszta információként a rendelkezésére áll. Lehet, hogy az adatok, tények nem fedik teljesen a valóságot. Van azonban egy csodafegyvere, amelyik mindig, minden helyzetben segít. Ez a megérzése, hallgasson rá ma is.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás