Ez a csillagjegy ma szinte mindenkit az ujja köré tud csavarni





A Rák haladást ér el, a Skorpiót kellemes meglepetés várja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.02.
horoszkóp csillagjegy meglepetés

Napi horoszkóp – 2023. január 2.

Kos (03. 21.–04. 20.)

Remélhetőleg ma még szabadságon van, mert jót tenne még egy kis pihenés az ünnepek után. Ha így van, használja ki az időt, és töltődjenek együtt a párjával! Beszélgessenek, bújjanak össze, nézzenek meg egy filmet, romantikázzanak.

Fotó: Pixabay

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma kedvezőek lehetnek a feltételek ahhoz, hogy előrelépjen egy fontos és a pénzügyeit érintő kérdésben. Talán meggyőzhet valakit arról, hogy jó az elképzelése, de az is lehet, hogy egy régóta eladni kívánt tárgyat, vagy egyéb dolgot végre értékesíthet.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nehezen megy a visszarázódás a munkába, de azért a Szűz Hold segít valamicskét, leginkább abban, hogy rendezze a gondolatait. Az új tervek kidolgozása ma azért is sikeres, mert ügyesen fel tudja tárni a részletkérdéseket is.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma igazi haladást érhet el valamiben, amivel már egy ideje azt érezhette, hogy egy helyben topog. Ne is álljon meg itt, folytassa és menjen tovább egészen addig, amíg nem ér el a következő lépcsőfokra! Addig kell ütni a vasat, amíg meleg!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Kedden nem sok kedvvel megy be a munkába, de aztán hamar jobb lesz a hangulata a szuper híreknek köszönhetően. Elég erősen startol el ez az év, de igazán pozitív fejleményeknek örülhet. Lehet, hogy átszervezés lesz a munkahelyén.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Gyakran túl sok mindent megtesz azért, hogy megfeleljen másoknak. Határozza el, hogy idén ez másképp lesz! A prioritási sorrend tetején ön áll a saját sorsával és boldogságával. Épp ezért ne hezitáljon, húzzon meg egy képzeletbeli határvonalat már a keddi napon is.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma önben verhetetlen kombinációja alakul ki a kedvességnek és a céltudatosságnak, így szinte mindenkit az ujja köré tud csavarni, ha úgy akarja. Elsikálhat feszültségeket, elérheti a célját egy embernél, kihasználhat lehetőségeket, de akár el is adhatja, amit szeretne.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ha ma már dolgozik, akkor kellemes meglepetés várja. Talán egy e-mail, egy üzenet valakitől, akiben nem is reménykedett, hogy megkeresi önt. Igazán jó ilyen örömteli dologgal indítani az évet.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ha szabadságon van még, akkor ma elintézhet egy sor dolgot, amik mind ahhoz kellenek, hogy ráhangolódjon az új évre. A leárazásokon pedig szuper darabokhoz juthat, kevesebb mint fél áron. Nézelődjön egy picit!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Az év második napján még elég csöndes minden, nincs az a folyamatos pörgés, amellyel általában éli az életét, ennek köszönhetően végre van lehetősége arra, hogy számot vessen az elmúlt évvel, és fejben eljátsszon a következő év terveivel.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A keddi nap bonyolultabb helyzetet hoz önnek, mint amivel szeretett volna ma küzdeni. Lehet, hogy valaki egy furcsa kéréssel fordul önhöz, amire sem nemet mondani, sem annak teljesen eleget tenni nem akar. Kérjen egy kis haladékot!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Még alig rázódott vissza a munkába, máris kihívás várja. Amennyiben a megoldás érdekében be kell vetnie a kreativitását, minden kurázsiját szedje össze, és biztos lehet a győzelemben! Ma újszerű megoldásokra jut.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás