Leleplező feladvány: a véredben van a szellemvadászat?

Képes vagy azonosítani egy szellemet másodpercek alatt? A jó megfigyelőképesség elengedhetetlen, ha megoldod a rejtélyt, zseni vagy!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.12.
Módosítva: 2023.11.12.
szellemvadászat feladvány megfigyelőképesség emberek park

Egy kis mentális edzésre hívunk, amivel kihívás elé állíthatod az elméd és javíthatod a problémamegoldó készségedet. Megemeljük a kalapot előtted, ha öt másodpercen belül rájössz, hogy a parkban időzők közül valójában ki is lehet egy szellem! Mennyire vagy jó megfigyelő? 

Lássuk, tanulhatnának-e tőled a szellemirtók! Fotó: themindsjournal.com

Annyit elárulhatunk, hogy a titok a részletekben rejlik! A fejtörő célja annak kiderítése, hogy mennyire vagy képes észlelni és elemezni a vizuális információkat, különösképp a finom részleteket. A feladvány megköveteli, hogy megkülönböztesd a szokatlan elemeket, te képes vagy erre?

 

Sikerült megtalálni a szellemet? 

 

Ha nem, eláruljuk a megoldást!

 

A szellem a csíkos pólóban ülő férfi, akit ha alaposan szemügyre veszel, feltárhatsz egy különös részletet. Kiszúrtad, hogy mindkét lába ki van fordulva?

A rejtvényfejtés mestere vagy, ha mindössze 5 másodperc alatt észrevetted a szellemet! Képes vagy egy szempillantás alatt megoldani az életedben felmerülő problémákat, emellett hihetetlenül részletorientált vagy, téged aztán nem lehet megzavarni az összpontosításban!

Szép munka volt akkor is, ha több időbe telt, de kiszúrtad a szellemet. Nem félsz a kihívásoktól és irigylésre méltóan jók a koncentrációs készségeid! Nem sikerült megoldani a rejtélyt? Akkor se csüggedj, a vizuális készségek is fejleszthetők, itt tudsz még gyakorolni!

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás