Heti horoszkóp: ez a csillagjegy most előre megérezhet dolgokat!





A Rák játsszon kivárásra, a Kos szabjon határokat!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.27.
heti horoszkóp csillagjegyek ezotéria

Kos
III. 21.–IV. 20.
Eljött az ideje, hogy végre magadra is gondolj! A nagy hajtás, a határidők tömkelege között szakíts időt a pihenésre, az emlékezésre, a feltöltődésre. A hét elég sok kellemetlen meglepetéssel és érzelmi mélyponttal lesz megtűzdelve, ám ennek ellenére ne hagyd, hogy a körülmények összetörjenek. Itt az ideje, hogy határokat szabj!

Bika 
IV. 21.–V. 20.
A sors a héten több, kisebb nehézséget sodor az utadba, de a csillagok azt üzenik, hogy ne keseredj el, mert ezek csak átmeneti akadályok. Ebben az időszakban érdemes minél több időt töltened a családoddal. A közeli emberek ugyanis felbecsülhetetlen értékű támogatást nyújtanak neked lelkileg, illetve segítenek egy új vállalkozás beindításában is.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
A hetedik érzékednek köszönhetően a héten tisztán látsz majd minden helyzetet magad körül, sőt, lesznek történések, amelyeket előre megérzel. Éppen ennek köszönhetően sok veszélyes csapdát elkerülhetsz, és megtalálhatod a sikerhez vezető utat. Sokan felfigyelnek a szépségedre, de légy kissé visszafogottabb, nehogy vulgárisnak és olcsónak tűnj!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ez a hét nem a cselekvések ideje. A csillagok azt üzenik: jobb, ha most a kivárás technikáját alkalmazod. El kell fogadnod, hogy vannak időszakok, amikor türelem szükséges a tervek megvalósulásához. Alaposan gondolj át minden lehetséges lépést és azok várható következményeit! Hamarosan rájössz, hogy az életed egyre jobbá válik.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Készülj fel arra, hogy a nyugodt légkör fenntartása érdekében az elkövetkezendő pár napban az otthonodban úgy kell tenned, mintha levegő lennél. A konfliktusok tovább rontják a helyzetedet. Tervezd úgy a hetedet, hogy kellemesebb pillanataid is legyenek! Minden, amit elgondolsz és elkezdesz megvalósítani, gyorsan összeáll. Hagyd figyelmen kívül a kisebb problémákat!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Kifacsartnak és összetörtnek érzed magadat, éppen ezért az elkövetkezendő pár napban tégy pár lépést hátra, és próbálj meg kevesebb nagyszabású tervet megvalósítani. Próbáld meg minden erődet a belső harmóniád megtartására irányítani. A napi tevékenységeid között szánj időt a spirituális világod fejlesztésére. Lehetőség nyílik új, kellemes találkozásokra. Figyelj jobban az egészségedre!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Ne vesztegesd az idődet üres, értelmetlen beszélgetésekre olyan emberekkel, akiket nem kedvelsz. Ezen a héten mindenben az egyensúlyra kell törekedned. Figyelj arra, hogy ha lehet, ne kritizáld azt, amit nem pontosan értesz. Mások negatív kisugárzása komoly hatással lehet a mentális egészségedre. A fáradtság ellenére sportolj, különösen a kardio gyakorlatok segítenek megbirkózni a munkahelyi stresszel!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Légy óvatosabb a megnyilatkozásaid során, hogy ne bántsd meg a hozzád közel álló embereket. Kerüld a gyors, elhamarkodott döntéseket, amelyek miatt később akár szégyenkezhetsz is. Jó alkalom ez az időszak a tanulásra, új üzleti kapcsolatok keresésére, egyszerű tárgyalásokra. Ha most szánod el magad nagyobb vásárlásra, amelyet régóta halogatsz, elégedett leszel.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Kedvező időszak jön számodra, hogy nagyobb figyelmet szentelj a személyes életednek. Ha éppen a másik feledet keresed, akkor minél gyakrabban vegyél részt különféle rendezvényeken. Valószínű, hogy találkozol azzal a személlyel, akivel hosszú távú romantikus kapcsolatod lesz. Most ne vegyél fel kölcsönt, még a barátoktól se kérj, mert nehéz lesz visszafizetni az adósságokat!

Bak
XII. 22.–I. 20.
A józan paraszti eszedre hagyatkozz a héten, ha fontos döntések előtt állsz, a megérzéseid ugyanis most cserben hagynak. A személyes életedben kellemes változások következhetnek be, ha magányos vagy éppen. Váratlan, örömteli találkozásokra számíthatsz régi ismerősökkel. Hasznosan töltsd a szabadidődet, szerezz több pozitív élményt!

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Konfliktusok, ellentmondásos helyzetek adódhatnak a héten otthon és a munkahelyeden is. Légy körültekintő, és ne vállalj felesleges felelősséget! Ha adósságod van, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy mielőbb kifizesd. Légy gyengédebb a házastársaddal vagy a kedveseddel. Erre nagyobb szükség van most, mint valaha. Ha egészségügyi problémád adódott, tegyél meg mindent a megoldásért.

Halak
II. 20.–III. 20.
Ha olyan terveid vannak, amelyek megvalósítása sok időt vesz igénybe, akkor már most meg kell tenned a megvalósításhoz szükséges lépéseket. Ennél kiválóbb időszakot aligha találsz mostanában. Vannak körülötted emberek, akik segítenek. De légy óvatos a konfliktusokkal! Akár egy hanyag szó is összetörheti a barátságokat és tönkreteheti a terveidet. Próbálj nyugodt maradni, sportolj sokat!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás