Hatalmi játszmába keveredik ma ez a csillagjegy





Kösse fel a gatyát ma a Szűz!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.11.02.
horoszkóp csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Már egy ideje dolgozik valamin, vagy változtatott a szokásain, az életén, de eddig nem érezte különösebben, hogy az egésznek lenne bármilyen hozadéka. Csütörtökön viszont ez a helyzet megváltozhat, mégpedig hirtelen és számottevően.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csütörtökön valakit a közelében különösen vonzónak találhat, és ez, ha nem figyel oda, meg is látszódhat a viselkedésén. Ez persze csak akkor baj, ha nincsenek tervei az illetővel. Ellenkező esetben egy kis bátorítással becsalogathatja a hálóba…

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma nem csak izgalmas napot élhet meg, de egy új, szorosabb kötődés alakulhat ki valakivel, aki már egy ideje a közelében tartózkodik. Érezni a vonzódást izgalmas lehet, de közben arra is gondolnia kell, hogy kettejükön kívül még kit érint ez a közeledés.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ez a nap kedvező energiákat, segítő erőket hozhat önnek. A céljaival kapcsolatban kedvező fejlemények várhatók, bizonyos akadályok elhárulhatnak a tervei elől. Használja ki a mai napot az előrelépésre!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha olyan úton jár, amely közben nem élvezi magát az utazást is, akkor talán módosítani kell az eredeti terveken. Onnan tudja ugyanis, hogy jó célokat tűzött ki maga elé, hogy már az odavezető út minden percét is képes kiélvezni. Ne mondjon le erről!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Csütörtökön egy hatalmi játszma vagy egy rivalizálás főszereplője lehet, és csak nagyon nehezen tudja mindebből kivonni magát. Ne higgye, hogy ebben, még ha kevéssé is érintett, az ön szavainak nincs elegendő súlya.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma munkájában vagy a magánéletében akadályba ütközhet és világossá válhat, hogy valaki nagyon nem akarja, hogy arra folytassa az útját, amerre most jár. Mindennek az oka pedig az irigység lehet. Ne hagyja, hogy megállítsák!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma egy közeli ismerős vagy barát felől hall, olyanról, aki már egy ideje nem sok hírt adott magáról. Most pedig megtudja majd, hogy egy nehéz időszakon jutott túl és szüksége lenne a segítségére, tanácsára. Tegye meg, amit tud, de a pénzügyekben legyen nagyon óvatos!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csütörtökön kissé megnövekedhet a munka mennyisége ön körül, és talán joggal érzi úgy, hogy minden önre marad, mintha soha nem lenne ennek a napnak vége. De mi lenne, ha most az egyszer nem egymaga próbálna mindennel végezni?

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csütörtökön ügyeljen az arányokra egy ismerőssel kapcsolatban, mert talán kezdenek önök között elcsúszni a dolgok valamelyik irányba. Fontos, hogy egyensúlyban legyen, mennyit ad, és mennyit kap ettől a kapcsolattól. 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma ahhoz, hogy lépést tartson az ön körül zajló eseményekkel, kissé össze kell kapnia magát, mivel kissé le van lassulva, vagy egyszerűen csak fáradtabb a szokásosnál. Ne aggódjon, mert délutánra abszolút felpörög.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma ön lesz az, aki segít a másikon, mégis, ez valahogy visszahat önre, és jól érzi magát tőle. Lehet, hogy egy beszélgetés során ad tanácsot, és közben önben is tudatosulnak a dolgok, és egyszerűbbnek látja már a megoldást.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás