Bika, ezt a tanácsot jó lenne betartani!





Nem kell mindenki baját a nyakába vennie...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.05.
Módosítva: 2023.11.05.
horoszkóp csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Vasárnap egy közeli ismerőssel vagy baráttal történő beszélgetése során új ötletek fogalmazódhatnak meg, ami azt is eredményezheti, hogy végül valami új dologba fog bele a közeljövőben. Készítsen terveket, és ha jók a kilátások, vágjon bele!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Higgye el, tényleg nem kellene mindenki gondját a vállára venni... Nem is tudná mások életét megoldani. A segítség nem abban van, hogy ön tesz helyettük meg valamit, hanem hogy segít megtalálni a helyes utat.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Vasárnap a képzelete valósággal szárnyalhat, és a fejében jobbnál jobb ötletek jelennek meg. Jegyzeteljen, készítsen terveket, és vitassa meg a dolgot olyan valakivel, akiben megbízik A változás most benne van a levegőben, önön áll, hogy kihasználja-e, amit kínál önnek az élet.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha kapcsolata, munkája kiüresedett, akkor vigyen változatosságot bele. A kezdeményezése ma meghallgatásra talál.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha az elmúlt néhány hónapban elégedetlen volt a helyzettel az élete valamelyik területén, akkor ne várjon tovább, tegyen ellene. A Szaturnusz tegnap előreindult, és segít beindítani az ügyeit. Ma például tökéletes lenne a nap arra, hogy elkezdjen változtatni a dolgokon maga körül.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Vasárnap gondolja át és szedje pontokba azokat a dolgokat az életében, amelyeken szeretne változtatni. Ne feledje, ezzel máris nagyon sokat tett, hiszen megfogalmazta a problémákat! Ez gyakran a legnehezebb, most már „csak” meg kell oldania ezeket szépen sorban!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Vasárnap mintha szuperereje lenne! Olyan a kisugárzása, hogy nem sokat kell tennie, hogy a párját akár percek alatt az ujja köré tudja csavarni. Erre pedig még rá is tehet egy lapáttal, ha gondosan megválasztja, mit vegyen fel. Egyedül él? A dolog így is működik, bárkit meghódíthat!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Vasárnap nyugodtan legyen kreatív és kezdeményező, amikor egy családi vagy baráti programot terveznek. Vigyen az ötletek közé valami szokatlant, vagy legalább egy új helyszínt! Ha kedvező fogadtatásra talál, érdekesebbé teheti az együtt töltött időt!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Vasárnap ön kerül a középpontba! Beveti a személyes varázsát egy program szervezésénél, és bemutathatja kreativitását a környezetének. Legyen lelkes, és igyekezzen olyan ötleteket hozzáadni a projekthez, amellyel különlegessé teheti. 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Vasárnapra talán már kezd engedni önben az a nyomás, amely az elmúlt időszak alatt fokozatosan növekedett önben. Talán most érdemes lehet kicsit kiengedni és lazítani. Szervezzen közös programot a szeretteivel, és termelje újra magában az energiát.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Vasárnap jót tenne, ha picit kizárná a külvilágot, és csak magával törődne. Aludjon egyet, sétáljon egy nagyot, és olvasson egy kicsit, vagy hallgasson zenét. Szüksége van rá, hogy igazán feltöltődjön energiával a mai napon!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Vasárnap egy érdekes történetet vagy élménybeszámolót halhat valakitől, aki talán távolról érkezett, vagy egy utazáson van túl. Ha a történet egy részét hihetetlennek tartja, akkor nézzen utána a dolognak, főleg, mielőtt megfogadja az illető egy tanácsát.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás