Feszülten indul a hét ennek a 3 csillagjegynek





Pánikra semmi ok, nem csak rossz fog történni ezen a héten...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.10.16.
Módosítva: 2023.10.16.
heti horoszkóp csillagjegyek életmód

Az Astronet jóvoltából megmutatjuk, hogy milyen hete lesz ennek a 3 csillagjegynek. Nem vagy benne a háromban? Sebaj, kattints ide és olvashatod el, hogy neked mit jósolnak a csillagok erre a hétre!

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

Bika

Amilyen feszülten indul a hét, olyan nagyszerű konstellációkkal zárul. Hétfőn és kedden mindenáron térj ki a provokáció elől! Ne vedd fel a kesztyűt, pláne a bokszkesztyűt ne! A hosszú hétvégét mindenki várja. Neked már péntektől kezdődik a kedvező időszak, hiszen három nap alatt négy szuper fényszög garantálja, hogy jó passzban leszel. Ezek közül az egyik a Szűz Vénuszt és a Bika Jupitert érinti…

Mérleg

A bolygók szerint lesz vagy lenne okod a sértődésre ezen a héten is. De tedd fel a kérdést magadnak, hogy valójában mivel bánt meg a másik? Lehet, hogy csak azzal, hogy faragatlan, figyelmetlen, egoista? Mert ha így van, akkor ez nem rólad szól, hanem róla, és csak magaddal szúrsz ki, ha megsértődsz. Amint felismered ezt, csodás napok és hosszú hétvége vár rád.

Bak

Feldúlt emberekkel lesz dolgod a hét első felében. Nem mindig fogod érteni, mi a bajuk. Ne kapd fel a vizet, és ne hidd, hogy te tehetsz arról, hogy ki vannak borulva! Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, hamar kiderül, hogy mi a helyzet. Szerencsére a hétvégén sok kedvező fényszög lesz az égen, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel visszanyered a lelki békédet és a hitedet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás