Vízöntő, itt az ideje annak, hogy a dolgai irányítását a kezébe vegye!





A Skorpió meg jobban jár, ha ezt a napot a kapcsolatépítésre használja fel…



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.04.
horoszkóp csillagjegy sors

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hétfőn ha teheti, foglalkozzon elsősorban a rutinfeladatokkal, és ne akarja megváltani a világot. Talán szellemileg is fáradtabb lehet a szokásosnál, de a motivációja szinte biztos, hogy a mélypont körül lesz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma sajnos elképzelhető, hogy olyan közegben kell eltöltenie a napja egy részét, amelyben nem érzi komfortosan magát valamilyen szempontból. Lehet az is, hogy az udvariasság miatt igyekszik érdeklődést színlelni, de könnyedén eljöhet egy pont, amikor már ez sem sikerül.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hétfőn igazán szétszórt lehet! A gondolatai valahol egészen máshol járnak, mint ahol a napját tölti. Nehéz lesz hát bárkinek fenntartani az érdeklődését és az is nehezére esik, hogy bárkivel is hosszabban beszélgessen. Pihenjen többet!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hétfőn elfoghatja a kétség valamivel kapcsolatban, pedig nem kellene! Lehet, hogy nem kap elegendő információt, visszajelzést egy magánüggyel kapcsolatosan, de valószínűleg csak késlekedésről van szó vagy félreértésről.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy izgalmasnak tűnő felfedezést tehet, ami egészen új irányba tereli az érdeklődését. Keresse meg a legfőbb információt és legyen nyitott, mert hamarosan egy új világ tárul ön elé. Minden nap egy új csoda lehet. Talán még a gondolkodása vagy az élete is megváltozik ettől.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne féljen attól, hogy kimutassa az érzéseit, még akkor se, ha ezek negatív érzések, düh, vagy harag. A párjával ezek miatt ugyan vitája támadhat, de ezen is túl kell esniük egyszer, hogy aztán valóban higgadtan megbeszélhessék a dolgot.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet, hogy hétfőn úgy érzi, hogy a közvetlen környezete egy kissé magára hagyta egy probléma kezelésében, és az ön előtt álló feladatok meghaladják a lehetőségeit. Ha valóban így van, akkor muszáj lesz bevonnia ebbe másokat is. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jól teszi, ha ezt a napot a kapcsolatépítésre használja fel. Minden ismeretség, amit mostanában köt, előbb-utóbb a hasznára lehet. Ön is legyen bőkezű azokkal, akik önt támogatják! Ha szeretik, az is önt erősíti.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Igazán érzékeny szituáció alakulhat ki ön körül, mert valaki egy szívességre kérheti és ön csak nagyon nehezen tudna a rendelkezésére állni. Néha pedig muszáj nemet mondani bizonyos dolgokra. Majd legközelebb korrigálja a dolgot.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma nem annyira szerencsés híreket kaphat, emiatt kissé feszült lehet nap közben. Mielőtt azonban bármit is változtatna a tervein emiatt, igyekezzen minél több információt szerezni a dologgal kapcsolatban. Még az is kiderülhet, hogy az egész egy nagy tévedés!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Itt az ideje annak, hogy a dolgai irányítását a kezébe vegye. Minél inkább így tesz, annál kevesebb meglepetésben lehet része az elkövetkező időkben. Igaz, a változások még önt is meglephetik, de alkalmazkodókészsége maximális.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jó napra számíthat! A jegy szülöttei egyik sikert arathatják a másik után. Az emberek vonzódnak önhöz, mert kedves és nyitott. Most mindenkit elbájol, kenyérre ken, elvarázsol. Éljen nyugodtan a lehetőséggel!





 





Ezeket olvastad már?
Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás