Kritikán aluli lehet ma a Bak viselkedése





Kritikus természete miatt ma könnyedén megbánthat másokat.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.12.
Módosítva: 2023.09.12.
horoszkóp csillagjegy viselkedés

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Kedden nem lesz könnyű kordában tartani az éréseit, ha valaki a környezetében olyan dolgot tesz vagy mond, amely mélységesen felháborítja. Gondolkodjon el azon, mi okozhatja, hogy az illető ennyire másképpen látja a világot, mint ön.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Érdekes tapasztalatai lehetnek kedden. Találkozhat vagy beszélhet valakivel, aki annyira különbözik öntől, mintha egy másik bolygóról származna. Ne akarja meggyőzni az illetőt semmiről, mert az úgysem sikerülne. Inkább próbálja megérteni!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ma egy olyan hír futhat be önhöz, ami elgondolkodtatja és nagy hatással lesz önre. Hagyja, hogy mindez megtörténjen, könnyen lehet ugyanis, hogy az ön felfogása néhány dologban megújulásra szorul. Változik a világ és vele változnak annak törvényszerűségei is.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma próbáljon meg figyelmen kívül kell hagyni minden zavaró tényezőt, és fókuszáljon egyetlen dologra. Van ugyanis ön előtt egy feladat, azt kell megoldania, és semmi mással nem kellene foglalkoznia. Néha nehéz ennyire összpontosítani valamire, de ne feledje, ha végzett, akkor ezzel egy fontos dolgot kipipálhat!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Kedden az lesz a legnagyobb kihívás, hogy megőrizze a türelmét. Ha ugyanis nem szeretne feszültséget generálni, türelmesen kell bánnia a környezetében lévőkkel. Ez nem biztos azonban, hogy túl könnyű lesz, mert előfordulhat, hogy megpróbálnak önre kényszeríteni valamit, amit nem szeretne.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Kedden az a lényeges, hogy tervezzen, számoljon, és okosan gondolja át, mik a teendői. Most nagyon fontos a megfelelő ütemezés! Hívja hát elő a megérzéseit is! Talán pont az fog segíteni végül abban, hogy lebontson magában egy falat, amely már régóta akadályt képzett ön előtt.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Egy remek üzletnek tűnő ajánlattal kereshetik meg, ami végül, könnyen lehet, hogy csak átverésnek bizonyul. Vigyázzon, nehogy olyan szituációba keveredjen, amelyben csak egy újabb problémát vesz a nyakába, ahelyett, hogy megoldana vele egyet.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Kedden fogalmazzon nagyon egyértelműen, és igyekezzen elkerülni azokat a szituációkat, amik vitához vagy félreértésekhez vezethetnek. Legyen csendes, visszahúzódó, főleg olyanok társaságában, akiken érzi a feszültséget.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Kedden előfordulhat, hogy bár közvetlenül nem érinti, de lelkileg annyira nagy hatással van önre egy esemény vagy hír, hogy beszélnie kell róla, hogy fel tudja dolgozni. Keresse meg azt, akiben a leginkább megbízik, és aki előtt szívesen megnyílik.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Kritikus természetének ma hangot ad, nem tudja megállni. Legyen azonban óvatos, vagy inkább kíméletes az emberekkel maga körül. Könnyen lehet ugyanis, hogy van, aki jelen helyzetben rosszul reagál arra, ha valaki rámutat egy hibájára.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Valamiről, amiről már azt hitte, hogy mindjárt a végéhez ér, ma kiderülhet, hogy még a közepénél sem tart. Döntenie kell hát, hogy mihez kezd, inkább hagyja az egészet, vagy végigcsinálja a fogát összeszorítva így is. Önre inkább az utóbbi lehetőség a jellemző, de ma dönthet másképpen.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma arra van szükség, hogy a hozzáállása valakivel szemben radikálisan megváltozzon. Ha ugyanis egy helyzetet hosszú távon akar megoldani, másképpen kell hozzáállni, mint eddig. Felejtse el hát a múltbéli sérelmeket, és a megoldásokra koncentráljon!





 





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás