Konfliktusok uralják a keddet ezeknek a csillagjegyeknek





Szeptember 19-e nem lesz egy egyszerű nap.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.19.
csillagjegy konfliktus horoszkóp

2023. szeptember 19.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden egy kisebb feszültség, vagy vita nehezítheti meg a napját, aminek az oka egy elsőre jelentéktelennek tűnő dolog. Ne feledje, hogy az ilyesmi általában valamilyen a mélyben meghúzódó probléma jelzése, így a legjobb, ha nem tetézi még azzal, hogy ön is ingerültebben reagál.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma rá kell döbbennie egy ügy kapcsán, hogy valami, amit eddig helyesnek érzett, mégsem vezet el oda, ahova szeretné. Ha így van, ne érezze visszalépésnek, vagy meghátrálásnak, ha módosít a dolgokon. Ha a körülmények változnak, önnek is rugalmasnak kell lennie. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Önnek általában erős és megbízható az emberismerete, ma azonban csődöt mondhat egy önhöz közelállóval kapcsolatos ügyben. Utólag rá fog jönni, hogy milyen jelekből lehetett volna olvasni, és a legjobb, amit tehet, hogy levonja a megfelelő tanulságokat. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedden valakit meg szeretne lepni, vagy készül valamilyen alkalomra, vagy rá szeretne jönni valaki indítékaira. Nem lesz túlságosan könnyű dolga. Próbáljon figyelni az elejtett szavaira, hogy ki tudja találni, mi jár a fejében.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy ellentmondásos információ miatt zavar támadhat önben és nem igazán tudja eldönteni, hogy miként reagáljon rá. Talán nem is kell tennie semmit még, egyszerűen meg kellene várni, amíg többet lehet tudni a részletekről.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedden egy megérzése olyan irányba viheti el, ami ellentmond a racionalitásnak. Nagy dilemma ez. Kövesse az intuícióját, vagy inkább hallgasson a józan eszére? Lehet, hogy ezúttal akkor jár a legjobban, ha vár néhány napot a döntéssel. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma sok múlik a hozzáállásán. Ha csak azt veszi észre, csak arra figyel, ami gond, és nem látja meg a jót is, azzal teljesen tönkre teheti az egész napi hangulatát. Ne hagyja, hogy ez megtörténjen. Ne vegye túl komolyan a dolgokat és ne izguljon a mai nap eredménye miatt sem túlságosan.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Néha negatív irányba működik a fantáziája, és egy probléma, amit felnagyít, a valóságban egyáltalán nincs akkora hatása az életére, mint hiszi.  Nem kellene ennyire törekednie a tökéletesre, és hogy ennyi irányban megfeleljen az elvárásoknak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Általában mindent a saját feladatának tekint, különösen, ha mindez valamilyen családját érintő üggyel kapcsolatos. Ha úgy tetszik, a munka oroszlánrészét ön végzi. Ma azonban, higgye el, örömmel átvállalja a környezete a terhek egy részét!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A keddi nap különleges lehet önnek, mivel meglepetésben lehet része. Egy régóta konfliktusos kapcsolata ugyanis végre ismét a megfelelő mederbe terelődhet, aminek főleg az lehet az oka, hogy egy kicsit mindenki belefáradt már a harcba.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bármennyire is azt hiszi, hogy önnek minden helyzetben tökéletesen kell megoldani mindent, ezt egyáltalán nem várja el öntől a család. Nem kell lenyűgöznie senkit és arra sincs szükség, hogy mindent ön csináljon.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedden ellentétbe kerül önben két érzés. Szívesen töltené az időt valakivel, aki fontos önnek, de ugyanakkor az is kedvére való lenne, ha egyedül lehetne legalább néhány órát nyugalomban. Kis ügyességgel viszont mindkettő összejöhet.





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás