Több csillagjegy is segítő kedvében lesz, íme a lista!

Ezt ígérik a csillagok augusztus 22-re, keddre.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.22.
horoszkóp csillagjegy segítőkészség

2023. augusztus 22.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Kedden valaminek a szem- vagy fültanúja lesz, ami igencsak felkavarja. Ha tud segíteni azzal, hogy közbelép, feltétlen tegye meg! Ön nagyon segítőkész ember, és határozott is, ezek a tulajdonságok most mind nagyon jól jönnek.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Vannak napok, amikor bármi is történik körülöttünk, mi mindig mindenben csak a negatívumot látjuk meg. A pohár ma félig üres az ön számára, de tudja, hogy ez csak nézőpont kérdése. Mi lenne, ha kimozdítaná magát ebből az állapotból? 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ön érdeklődő, és ha egy téma igazán izgatni kezdi, akkor gyakran előfordul, hogy akár hosszú időt is képes lehet eltölteni azzal, hogy érdemi információkat szerezzen. Ma viszont legyen óvatos, mert egy ilyen helyzetben elképzelhető, hogy az ön elé kerülő források nagy része egyszerűen hamis.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Mindenkinek vannak olyan viszonyai az életében amelyekben, úgy érzi, sokkal többet ad bele, mint amennyit visszakap, és ez az aránytalanság folyamatosan mérgezi a kapcsolatot. A bolygók jelzése szerint ez a probléma ma az ön életében is megnyilvánul. Állítsa vissza az arányokat!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Szívesen segítene valakinek, de az illető elhárítja. Ha így van, ne próbáljon segíteni neki, tanácsot adni, és ne is kérdezze arról, mi a baj. Hamarosan ő maga fog megkeresni, ha segítségre van szüksége.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Kedden valamiért magányosnak érzi magát, talán még úgy is, hogy közben vannak ön körül emberek, akik törődnek önnel. Ha emellett ön mégis úgy érzi, hogy falak közé van zárva, annak valami más oka lehet. Talán bántja valami, amit meg kellene osztania másokkal!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Eleinte kissé borúsan alakulhat a hangulata, amin egyáltalán nem kell csodálkozni, hiszen ön körül szinte mindenkinek valamilyen gondja, problémája van, és mivel empatikus, ezeket el is mondják önnek. Várhat azonban a felmentő seregre is, nap közben ön ugyanis egy jó hírt kaphat!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Mostanában több jutott önnek a sikerből, jobb hírekből és elismerésből. Ma pedig egy felmerülő probléma, vagy egy feladat miatt kénytelen lesz a következő lépésen gondolkodni, de ezt is szuperül megoldja!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nagy önben a tettvágy, és mostanában szinte mindig úgy érzi, hogy önnek valami hasznosat kell tenni. Ez egyáltalán nincs így! A lustálkodás, semmittevés éppen hogy hasznos eleme az életnek. Ez az időszak alkalmas arra, hogy felkészüljön a következő kihívásokra. 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Időnként annyira lefoglalja, hogy eleget tegyen a kötelezettségeinek, hogy gyakran teljesen elfeledkezik önmagáról. Ma törődjön elsősorban a saját ügyeivel. Használja ki a mai napot arra, hogy külsőleg és belsőleg is megújuljon.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma egy picit elbizonytalanodik, de ha úgy érzi, hogy tudja, mit kell tennie, akkor csinálja és ne kérdezze, hogy valaki más hogyan véleményezi mindezt. Cselekedjen határozottan és kellő önbizalommal, és meglátja, egyszerre mások is támogatni fogják.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ha túlságosan gyakori a kapcsolatában, hogy az ön akarata nem érvényesül, akkor talán túlságosan alárendelődik a másiknak, ami hosszú távon nem egészséges. Ne becsülje alá a saját belső erejét, és küzdjön meg azért, hogy egy egészséges egyensúlyi helyzet alakuljon ki. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás