Heti horoszkóp: Szűz! Távozz békével, ha véget ért a szerelem!





Még ha nehéz is, a Szűz próbáljon meg konfliktusok nélkül véget vetni a kapcsolatának. Sok a rosszakarója.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.14.
Módosítva: 2023.08.14.
horoszkóp csillagjegy Szűz

Kos
III. 21.–IV. 20.
Ezen a héten általában könnyen mennek a dolgok, jól érzi magát, és szinte minden próbálkozása sikeres lesz. Fontos események történhetnek, amelyek azonban sérthetik a közeli családtagok és más hozzátartozók érdekeit. Érdemes komolyan elgondolkodni a közelgő vakáción és a kérdés anyagi oldalán is. A munkahelyén jobb, ha nem beszél sokat magáról. A titokzatosság ajánlatos.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Gondok merülhetnek fel a karrierében. Most inkább ne kockáztasson, ne beszélgessen túl sokat, ne vállalja át mások gondjait, problémáit, inkább koncentráljon a saját dolgaira. A hét elején valószínűleg soha nem látott energiája lesz, és mindenre marad ideje. Csütörtökön számíthat a barátok segítségére, pénteken viszont többre megy egyedül. A hétvége romantikát hoz.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Ezen a héten az érzései valódi mélységet kapnak, a gondolatai pedig szárnyalnak. Ez az időszak különösen kedvező a szerelem kinyilvánítására. A művészi vénával megáldott Ikrek most gyönyörűen tálalhatja az érzéseit, de annak is kiváló napjai lesznek, aki kreatív szakmával rendelkezik, mert a csillagok megajándékozzák pár eredeti megoldás ötletével, amelyek sikert és profitot hozhatnak.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Próbáljon meg erőt venni és pihenje ki magát ezen a héten. A közeli és szeretett emberek önzetlen szolgálata természetesen nemes cél, de néha szünetet is kell tartani. Jobb kis időre hanyagolni a karrierkérdéseket és az anyagi helyzetének elemzését. Saját lelkére koncentráljon. Mindezek ellenére a jegy képviselői ezen a héten valószínűleg nagyszabású átalakításokat végeznek a házukban, de akár szakmát is válthatnak.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Ezen a héten pozitív változások várhatók az életében, amelyek azonban túl kis lépésekkel jönnek. Sok mindent meg tud most valósítani, persze csak akkor, ha nem halogatja a szükséges lépéseket a végtelenségig. Ha fejlődni szeretne a szakmádban, úgy várnia kell még. Fő a türelem. Szentelje a hétvégét a rokonoknak, barátoknak és a gyerekeinek. Ez most a legfontosabb.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Itt az ideje, hogy felkapaszkodjon a siker trónjára és ragaszkodjon hozzá, de persze, ne bármi áron! Ha a szerelmi kapcsolatának vége, próbáljon meg békésen távozni. Legyen óvatos, a háta mögött sokan beszélhetnek önről, és van, aki rossz szándékkal. Szánjon elegendő időt az otthonára, teremtsen meghitt légkört. A hétvégén kiváló összejövetelt szervezhet az egész családnak és a barátoknak.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A hét kihívásokkal teli és ellentmondásos lehet, sokféle tennivalóval. Egy új főnök jelenhet meg a munkahelyén, aki kedvező lesz számára. Új időszámítás indulhat a karrierében. A hét közepére a szinte végeláthatatlan, bár sikeres utazások, irodai problémák kimeríthetik, ám a péntek pezsgést, flörtölést hoz. Ha ön is úgy akarja, megtalálhatja az igazit!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Szálljon le végre a fellegekből és az elérhetetlen álmok helyett koncetráljon a valódi emberekre, a valódi érzelmekre. Ha jobban kinyitná a szemét és a lelkét, észrevehetné, hogy ott van mellette a boldogság. Nyugodtan álljon elő az ötleteivel, ugyanis azok rabul ejtik a főnökeit vagy az ügyfeleit. Tett valakinek egy ígéretet, amit be is kell tartania! 

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Itt az alkalom, hogy a saját dolgaival foglalkozzon! Tegye például rendbe a lakóterét, esetleg egy nagytakarítás is jöhet. Minden figyelme a családjára, a barátokra és a közvetlen környezetére irányul. Páran szó szerint szándékosan provokálják majd, ami elronthatja a hangulatát, de ne engedje, hogy ez a kedélyállapot elrontsa az éppen bimbózó kapcsolatát!

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ma végre utolérheti magát, és időt szakíthat a hosszú beszélgetésekre és néhány levél megírásra, amelyek rég váratnak magukra. A szomszédokkal vagy más ismerőseivel vár önökre egy kellemes beszélgetés, melynek köszönhetően olyan ötletei támadhatnak, amelyekre korábban nem is gondolt volna. Vegye számba, hogy mit lehet kihozni belőle.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
A boldogság végre önre mosolyog! A csillagok szerint, ha rossz kapcsolatban él, akkor lassan, de biztosan közeleg az igazság pillanata. Ha úgy dönt a párjával, hogy elválnak útjaik, akkor az most könnyen, dráma nélkül történik meg. Ha nincs párja, akkor is szerencséje lesz, mert felerősödik önben a hódító szellem. A magánéletében a harmónia és a stabilitás időszaka kezdődik.

Halak
II. 20.–III. 20.
Eltűnik önből a félénkség és a kételyek sem gyötrik tovább. Ha akar valamit, vagy valakit, akkor megkapja! Ez a hozzáállás pedig meghozza a gyümölcsét, de ha van párja, legyen óvatos! A vágyai és a kedvese szándékai ütközhetnek, ez pedig sok konfliktust okozhat. Az a feladat vár önre, hogy egy nehéz helyzetben megfelelő döntést hozzon.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás