A Szűz jegy szülöttének ma kinyílik egy ajtó, mutatjuk, mire számítson





Szeretsz biztosra menni, csak hát nem mindig lehet… Bizonyos dolgok éppen akkor történnek meg, amikor senki nem igazán számít rájuk, és veled ma éppen valami ilyesmi történhet. Készülj fel hát mentálisan arra, hogy hirtelen eléd kerül egy lehetőség, vagy kinyílik egy ajtó.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.05.
öröm fantázia elképzelés megoldás horoszkóp

2023. augusztus 5.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma olyan helyzetbe kerülhet, amely megoldásához nemcsak a józan eszére, hanem a fantáziájára is szüksége lehet. Engedje hát szabadon a képzeletét, mivel egy váratlan helyzet, melynek megoldásában senkinek sem lehet rutinja, pont egy olyan kreatív elmét igényel, mint amilyen ön.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bár lehet, hogy néha nem így érzékeli, de valójában mindene megvan, amire szüksége lehet. Próbálja hát mindenben megkeresni a pozitívumot, különösen most, amikor a kapcsolatainak kiemelt szerepe van az életében.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vannak helyzetek, amikor döntéseket kell hozni egy nehéz helyzetben, és úgy érezzük, egyik döntés sem megfelelő. Ma egy magánjellegű ügyben lehet szüksége arra, hogy egyszerűen kimondja az A-t vagy a B-t végre.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a néhány kisebb bosszúság ellenére is jó legyen a hangulat! Vigyen egy kis színt a napba, legyen mindenkihez néhány kedves szava és igyekezzen mindenben a pozitívumot keresni!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha egy megszokottól eltérő helyzet adódik, érdemes lehet ugyanilyen megszokottól eltérő megoldásokban, viselkedésben is gondolkodni. Engedje hát ma szabadon a fantáziáját és találjon ki valami újat, amivel meglepi a másikat.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szeret biztosra menni, csak hát nem mindig lehet… Bizonyos dolgok éppen akkor történnek meg, amikor senki nem igazán számít rájuk és önnel éppen valami ilyesmi történhet ma. Készüljön fel hát mentálisan arra, hogy hirtelen ön elé kerül egy lehetőség, vagy kinyílik egy ajtó.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Van önben egy bizonyos belső erő, amit a legváratlanabb helyzetekben is mozgósítani tud. Készüljön fel arra, hogy ma szüksége is lesz erre a képességére, mert talán lesz valaki a környezetében, akinek szüksége lesz a támogatásra öntől lélekben.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szombaton magabiztos véleménye és határozott elképzelése van arról, miként kell közelíteni egy problémához, de közben ügyelnie kellene arra is, hogy ezt hogyan tálalja a környezete számára. Nem biztos ugyanis, hogy mindenki jó néven veszi ön körül, ha szembesíti a valósággal. 

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valaki szombaton jó tanáccsal látja majd el, és ha nem is azt hallja tőle, amit szeretne, azért gondolkodjon el a mondandóján. Néha nem csak egy igazság létezik. És érdemes meríteni a másik szavaiból, pláne, ha jó szándék áll mögöttük.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szombaton szüksége lehet egy közvetítőre vagy valamilyen segítségre ahhoz, hogy egy problémát meg tudjon oldani. Ha így van, ne habozzon segítséget kérni, hiszen a közelében bőven akad olyan, aki örömmel áll a rendelkezésére.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Izgalmas hírek és váratlan események pezsdíthetik fel az amúgy sem unalmasan alakuló napot. Egy új felfedezés vagy újdonság megjelenése adhat reményt arra, hogy egy problémát meg tudjon oldani,

 és mindez csökkentheti az életében jelenlevő stresszt is.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy érezheti, mintha egy kirakós kellős közepén lenne és igyekezne az apróbb darabokat helyesen beleilleszteni a nagy képbe. Van valaki a környezetében, aki alaposan megkavarja a szálakat, és egyáltalán nem jóindulatúan teszi mindezt.

 





 





Ezeket olvastad már?
Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás