A Rák jobban jár, ha ma meg sem szólal…





Ma inkább mellőzze a kritikus megjegyzéseket!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.17.
horoszkóp rák csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma versenyhelyzetbe kerülhet, és meg kell felelnie valamilyen elvárásnak, ami érintheti a felkészültségét, tudását, fizikai erejét. Aggódnia valószínűleg egyáltalán nem kell, de legyen felkészült és adjon a külsejére is. A jó megjelenés mindenhol fél siker. 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön általában jól kommunikál, nyílt, egyenes és határozott. Ma is csak ezt kell tennie, ha célhoz szeretne érni, de közben érdemes figyelni az ön körül lévők lelkére is. Van ugyanis valaki, aki túlérzékeny, és sértődés lehet a vége.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagyon ügyes és talpraesett ma, ez nem fog mindenkinek örömet okozni a környezetében. Valaki ugyanis jó eséllyel megpróbál majd átlépni önön vagy félretolni, és valószínűleg nem számol azzal, hogy ma erre nincs túl sok esélye. Úgy jár majd, mint amikor valaki teljes erőből fejjel rohan a falnak…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma inkább meg se szólaljon, ha csak valami kritikus megjegyzést tudna mondani. Még akkor se tegye szóvá valaki hibáját, ha az teljesen nyilvánvaló. Ha ugyanis mindig mindenkinek a szemébe mondja a nyers igazságot, egyszer csak azon kapja magát, hogy egyedül maradt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha az élete valamely területén a jelenleginél nagyobb szabadságra vágyik, ne várjon arra, hogy ezt majd valaki biztosítja önnek. Ezekért a dolgokért önnek kell megküzdeni, önnek kell úgy alakítania az életét, hogy ideális legyen önnek. Minden erő megvan önben ehhez.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma nézze a nagy képet, ne vesszen el a részletekben! Próbáljon nem fennakadni apró dolgokon még akkor sem, ha úgy érzi, hogy az eredmény ezek nélkül nem lesz teljesen tökéletes. Higgye el, ezzel most csak az idejét tékozolja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kényes az egyensúlyra, és nagyra értékeli a stabilitást maga körül, így könnyen lehet, hogy érzékenyen érinti, hogy egy váratlan helyzet vagy esemény miatt ma megbillen ön körül az egyensúly valamiben. Igyekezzen ugyanakkor a helyükön kezelni a dolgokat és nem felfújni a problémákat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön ne essen abba a hibába, hogy megpróbálja összehasonlítani magát olyan valakivel, akinek teljesen más az élethelyzete, a motivációi, a családi helyzete, mint az öné. Egy ilyen méregetés csak arra jó, hogy lehetetlen, vagy épp túlságosan kicsi elvárásokat támasszon önmagával szemben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Néha előfordul önnel, hogy feszült helyzetben, nyomás alatt feltör önben a félelem egy esetleges kudarctól, ezért legszívesebben inkább visszavonulna, eltűnne az emberek szeme elől. Ma semmiképp ne tegyen így, mert önnel van az erő és a siker kulcsa.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon fel tud lelkesedni, és ilyenkor mindent megtesz a sikerért, és néha ebben még hajlamos túlzásokra is. Ma igyekezzen úgy küzdeni, hogy közben legyen ideje és ereje arra is, hogy azzal foglalkozzon, aki a legfontosabb önnek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Csütörtökön egy kis szerencsével és persze munkával úrrá lesz egy problémán, vagy elvégez végre valamit, amin már talán jó ideje dolgozik, vagy el volt akadva benne. Minden oka meglehet arra, hogy elégedett legyen az ön körül kialakuló helyzettel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Csütörtökön talán elfogja az érzés, hogy sokat dolgozik, de lassan jönnek az eredmények. Talán így van, de ne feledje, pontosan ezek azok a dolgok, amelyektől értéke lesz annak, amit elér. Legyen kitartó, rövidesen látszani fog az eredmény.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás