Visszatér a Bika régi szerelme! Csak ésszel!

Idillinek érzi a kapcsolatát a Bika, ám a héten felbukkanhat egy régi, nagy szerelem.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.03.
horoszkóp csillagjegyek életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
Bár most fontos számodra a karriered, az előrejutás, ám ezen a héten próbáld meg elengedni ezt a témát, ha a kedveseddel beszélgettek, inkább próbálj figyelni rá, és ha csak teheted, hangsúlyozd, mennyire fontos neked ő is. Ha meg akarod őt tartani, akkor mind a két helyen jól kell teljesítened. A partnered biztosan nem fog beleegyezni abba, hogy szépen a háttérbe vonuljon, miközben építgeted a karrieredet.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Idilli hét lenne a kedveseddel, ám ezt a kiváló helyzetet beárnyékolja némileg, amikor feltűnik egy olyan személy, aki egykor kedves volt számodra. Elmondja majd, hogy ő éppen most szabad, ezért számít rád. Elvárja esetleg tőled, hogy rúgd fel miatta a jelenlegi életedet. Légy azonban észnél! Szükséged van rá? Megérné érte mindent dobni? És hol volt eddig?

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Ezen a héten mindent megjavíthatsz vagy elpusztíthatsz a párkapcsolatodban. Próbálj türelmes és észszerű lenni. Ha így teszel, megnyerheted a főnyereményt, melynek köszönhetően szeretet és megértés vár rád. Minden nézeteltérés eltűnik, ami mostanában zavarta ezt a szerelmet. Próbálj figyelmesebb és gyengédebb lenni a szeretteiddel. Amit adsz, azt kapsz.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A héten fordíts annyi figyelmet a kedvesedre, amennyit csak lehet. Legyetek sokat együtt, tervezzetek programokat, beszélgessetek. Ezt a hetet jobb, ha a pihenésnek szenteled, vagy azzal foglalkozol, amit valóban szeretsz és kikapcsol. A hét közepén érezni fogod, hogy szinte minden feladatot meg tudsz oldani anélkül, hogy különösebb erőfeszítést tennél.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Próbálj meg örülni annak, ami most éppen kiváló a szerelmi kapcsolatodban, és ne próbálj erőltetni dolgokat, még akkor sem, ha nagyon vágysz valami másra, valami változásra. Ha teheted, keresd fel a családtagjaidat és ne csak telefonálj! Változások jönnek az életedben, de bátran állj a dolgok elé, bízz magadban, hiszen elég erőd és tudásod van mindenhez!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Gondokat okoznak a pénzügyi különbségek közted és a kedvesed között, ám jobb, ha ezt félreteszitek és a szerelemre koncentráltok, hiszen jelenleg senki sem tud többet tenni ez ügyben. Tegyél meg mindent a feletteseid elképzeléseinek teljesítéséért és fogadd meg a kollégáid hasznos tanácsait, hidd el, hogy segíteni szeretnének. Emlékezz: néha jobb hallgatni és a szerénynek maradni.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Csak haladj tovább a saját tempódban, a hirtelen lépéseket hagyd másokra. Ne gondolkozz túl sokat a megfelelő taktikán, hiszen minden döntés eljön a maga idejében. Próbáld lazábban élni az életet, engedd meg magadnak a játékosságot, az iróniát, a humort, ez nagyobb lelkesedést ad a hétköznapokhoz. Ha teheted, a csillagok azt javasolják, hogy pihenj a természetben!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ezen a héten sok probléma megoldódhat, és kölcsönös megértésre számíthatsz a körülötted lévő emberekkel. A hét közepén próbáld meg kiengedni a gőzt, engedd el magad, de a vágyaidat próbáld meg kordában tartani, ugyanis később igencsak megbánhatod a tetteidet. A hét vége felé utazás, vagy a megszokott környezet megváltozása valószínű. Szombaton nem kizárt egy kellemes meglepetés.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Készülj fel rá, hogy a magánéletedben ezen a héten minden a feje tetejére állhat: azok a kapcsolatok, amelyek erősnek és stabilnak tűntek, a szemed láttára omlanak össze, míg mások, amelyekben nem láttál nagy fantáziát, egyszerre felvirágoznak és stabilizálódnak. Koncentrálj a munkádra is, hiszen az elkövetkezendő napok, hónapok sikere ezen múlik.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ha hajlandó leszel ezen a héten is együttműködni azokkal, akik hasznosak lehetnek számodra a jövőben, sikeres leszel. A napokban olyan emberekkel találkozhatsz, akiktől sok érdekes és hasznos dolgot tanulhatsz, anélkül, hogy sok nehézséget okozna. Ha kell, segíts másoknak, de ne feledkezz meg a saját problémáid megoldásáról sem. Célszerű elkezdeni néhány jellemvonásod korrigálását.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A régi kapcsolataidnak köszönhetően jó esélyed nyílik több terved megvalósítására. Próbáld meg nem elszalasztani a szerencsédet. Foglalkozz a lelki fejlődéseddel is, valamint az önképzéseddel. Légy óvatos az értekezletek és a tárgyalások során. Óvakodj a trükköktől és a csalástól. Pénteken megcsillogtathatod a szellemességedet és az ékesszólásodat. A hétvégén próbálj meg olyan feladatokat vállalni, amelyek nem igényelnek nagy erőfeszítést.

Halak
II. 20.–III. 20.
Ezen a héten pár nem túl kellemes meglepetés várhat rád, sőt, akár szakítás is lehetséges. Vonulj el pár napra, hogy tisztábban láss. A magány – talán a hétvégén –, lehetővé teszi, hogy összeszedd a gondolataidat, és rendezd az érzéseidet és a vágyaidat. Hallgass a megérzéseidre! A munkád rengeteg energiát elvesz majd tőled, ezért nehezített pályán kell lépkedned.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás