Szűz, szerdán meglepő élménye lesz

Egy hír hallatán ma nagyot változat ön körül a világ!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.26.
horoszkóp csillagjegyek életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma folytatódik a javulás, fellélegzés, és jó hírek juthatnak el önhöz, olyanok, melyek elsősorban a magánéletével, a szeretteivel kapcsolatosak. Nagy a valószínűsége annak is, hogy mindezek valamilyen módon kapcsolódnak a szerencséhez is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán egy hír, vagy esemény felszínre hozhat önben egy régi sérelmet, vagy traumát. Próbálja meg kihasználni az alkalmat és varrja el a szálakat ebben az ügyben véglegesen. Hangozzon el, aminek már régóta el kellett volna hangoznia. Sikerülni fog és végre túl fogja tenni magát ezen a régi dolgon is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán jól érzi magát a bőrében szerdán. Egy olyan nap elé néz, amikor a korábbi munkája, vagy befektetése eredménye érezhetően jelentkezik és hatással lesz a mindennapjaira. Emiatt pedig fokozatosan csökken önben a stressz is. Már csak az kell, hogy elhiggye: igazán megérdemli.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az, hogy lelkiekben helyrebillen, egyebekben is meglátszik. Az önbizalma, a vonzereje ma valahogy sokkal erőteljesebben mutatkozik meg, mint máskor és ezt nem csak ön fogja így érezni... Ha eddig nem mert kezdeményezni valaki felé, akkor most eljött az ideje.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Van, hogy hallgat a megérzéseire, máskor azonban inkább a racionalitáshoz ragaszkodik. Ma valakivel kapcsolatban hallgasson az intuíciójára, mivel a tények most aztán nem sokat segítenek önön.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerdán meglepő élménye lesz. Egy olyan hír, információ jut el önhöz egy közeli ismerősével, talán nagyon is jó barátjával kapcsolatban, ami szinte villámcsapásként éri. Bármi is ez, csakis a leghitelesebb forrásból tájékozódjon, és kérdezzen rá nála, mi igaz ebből.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jól indul a szerda reggel, de aztán egy váratlan bonyodalom árnyékolhatja be a délelőttöt. Ez a hír a pénzügyekkel, vagy munkával lehet kapcsolatban, de mielőtt pánikba esne, nézzen utána a pontos információnak, mivel nagy esélye van annak is, hogy tévedés, vagy mulasztás történt, és nem az ön hibájából.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerdán egy közeli ismerősével, vagy barátjával történő beszélgetése során új ötletek fogalmazódhatnak meg önben, és ezek most nagyon is életszerűek és racionálisak, szóval nincs oka sutba vágni őket. Gondolkodjon, készítsen terveket, vágjon bele!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Vénusz hátrálása miatt ma egy régi, talán elfeledett érzelem erősödhet fel önben, amit egy esemény, vagy egy váratlan találkozás hozhat elő. Ha nagyon erős önben a vágy a másik iránt, miért ne tenne egy próbát, nem igaz?

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valaki mintha szánt szándékkal provokálná! Nagyon nehéz dolga lesz, ha meg akarja érteni a motivációit, mivel az illető olyasmit tesz, vagy mond, ami önnek nagyon nem fog tetszeni. Az önben ébredő feszültségen felülemelkedve mégis adjon neki egy esélyt!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jó nap lenne a mai, de csak ha sikerül úrrá lenni a bosszúságán. Kisebb, de annál idegesítőbb akadályokat jeleznek a bolygók. Legyen kitartó, mert ha ezeken átverekszi magát, jön a jutalom!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerdán fantasztikusan működnek a lelki „radarjai”. Sok lehetséges út közül kell kiválasztania azt, amelyiken a legsimábban jut el a célhoz. Nehéz döntés lesz, de sokat fog segíteni ebben a híres megérzése.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás