A Halak ma egy komoly döntést kell meghoznia

Figyeljen oda, melyik utat választja, hallasson a megérzéseire.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.04.
életmód csillagjegy horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden úgy alakulhat, hogy valaki más problémája miatt önnek lesz rossz érzése, vagy kellemetlensége, és bármennyire is szeretne, nem tud segíteni. Ne kíváncsiskodjon, várjon türelmesen, hamarosan változik és kitisztul a helyzet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden egy hír, vagy információ, amely valószínűleg egy újdonságról szól, alaposan megmozgathatja a fantáziáját. Talán egy ígéretes lehetőség jelenik meg a szeme előtt, de arra is van esély, hogy kitalál valami egészen újat és előremutatót.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A bolygók jelzése szerint van valaki a környezetében, aki úgy használja, mint egy lelki szemetesládát. Van azonban egy határ, amelyen túl már önnek is azt kellene mondania, hogy elég, most nem alkalmas.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vannak emberek, akik profin előcsalogatják belőlünk a legrosszabb énünket. Ők azok, akik mindig megtalálják a módját, hogy kiprovokálják a konfliktust. Ma egy ilyen emberrel találkozhat. Ha viszont felismeri a szándékot, ki is térhet előle.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Abban, hogy milyen a benyomása valakiről, jelentősen beszámítanak a megérzései. Kedden legyen óvatos! Valakivel kapcsolatban rossz érzése lehet, pedig a tények talán róla egészen mást állítanak. Később derül majd ki a teljes igazság.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Használja a mai nap kiemelkedő fizikai és mentális energiáját olyasmire, ami kiemelten fontos önnek. Haladjon előre egy fontos projektjében, tegyen meg egy fontos lépést egy olyan területen, ahol eddig habozott dönteni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden a részese, vagy tanúja lehet egy olyan beszélgetésnek, ami az adott információkon túl mögöttes jelentést hordoz, amely megmutathat valamit önnek. Talán egy olyan titok, vagy rejtett információ tárul fel ön előtt, ami megváltoztathatja a hozzáállását egy fontos magánéleti kérdésben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kiderülhet, hogy valakit kissé félreismert és sokkal több közös van önökben, mint eddig hitte. Azonos módon gondolkodnak, hasonló véleményük van a világról és még az érdeklődésük is azonos.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Elismerésre, támogatásra számíthat egy olyan helyről, ahonnan ehhez nem igazán volt eddig hozzászokva a kedvességhez. Valaki ugyanis megváltoztatja eddigi véleményét és ön mellé áll egy ügyben. Használja ki ezt a napot jól, sokat haladhat előre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden egy meghívást kaphat valahová, de talán nem igazán van kedve elfogadni. Pedig a változatosság jó dolog, ráadásul egy új közeg mindig inspirációt nyújt számunkra. Fogadja el, amit felkínálnak és lépjen ki egy kicsit a megszokott rutinból.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma valami komolyan felkeltheti az érdeklődését, és valószínűleg igyekszik majd minél jobban elmélyedni benne. Vigyázzon azonban arra, nehogy az érdeklődése csapdájába esve elfeledkezzen azokról a dolgokról, vagy éppen emberekről, akik fontosak önnek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)
Kedden mindenképpen választania kell két dolog közül, még akkor is, ha még időre lenne szüksége. Gondolja hát végig mindkét verzió előnyeit és hátrányait és végül hívja segítségül a megérzéseit is. A megfelelő pillanatban meg fogja látni a helyes utat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás