RETRO RÁDIÓ

Vita a láthatáron! Ezek a csillagjegyek ma semmi jóra nem számíthatnak





Ma a Skorpió és a Kos is vitába kerülhet, de a többieknek sem lesz felhőtlen a napjuk…



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.08.
Módosítva: 2023.06.08.
horoszkóp vita életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma egy kis vitatkozás várhat önre, ráadásul úgy, hogy bár önt is érinteni fogja, nem sok köze lesz hozzá. Vannak emberek, akiknek ugyanis nem szükséges valódi ok arra, hogy megsértődjenek. Kezelje ezt a helyén!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma talán többször is rossz időben zavarják meg valamiben, de erről ön is tehet, ha folyamatosan mindig elérhető. Ha ugyanis nyugalmat szeretne, érdemes korlátozni az időt, amikor elérhető másoknak. Készítsen magának egy időbeosztást arról, mikor nézi meg az email-eket, üzeneteket.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lehet, hogy valami késedelmet szenved most ön körül, ami lehet egy vásárlás vagy egy utazás, de az is elképzelhető, hogy egy munka hiúsul meg egy kis időre. Nem éri meg azonban emiatt feszültnek lennie. Ami késik, nem múlik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valaki, aki amúgy közel áll önhöz, túlságosan is beleszól abba, mit tegyen, mit hogyan tegyen, vagy folyamatosan kritizálja minden lépését. Ma pedig talán erre sokkal érzékenyebb is, nem mintha amúgy nem lenne igaza… Ideje a sarkára állni!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ön napját is sértődékeny vagy kicsinyes emberek nehezíthetik. Szerencsére a Vízöntő Hold tág perspektívát ad ahhoz, hogy mindezen túl tudjon lépni. Ezzel pedig már el is vette a támadások élét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha az élete valamely területe egyre több nehézséget hoz, örömet meg egyre kevesebbet, akkor bizony megérett a helyzet arra, hogy változtasson. Próbálja a helyükre tolni az építőköveket, és ha nem megy, keressen más módot, hogy az élete egyensúlyba kerüljön.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön elfoghatja a kétség egy kisebb kudarc miatt, és elképzelhető, hogy kételkedni kezd egy cél realitásában. Ne adja fel ilyen könnyen a dolgokat, hiszen az életben semmi sem sima és gördülékeny. Kapja össze magát és folytassa az utat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma nemet kell mondania egy önhöz közelálló kérésére, és az illető nem biztos, hogy meg fogja érteni az indokait, erre jobb, ha nem számít. Ebben a helyzetben a legjobb, amit tehet, hogy nem mélyíti tovább az árkot egy vitával.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogyan is kellene mennie a dolgoknak. Csütörtökön jobb, ha nem akarja bebizonyítani az igazát. Ha ugyanis felveszi a kesztyűt, hosszú menetre számíthat, és egyáltalán nem biztos, hogy győztesen kerül ki belőle.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy feszült helyzetben valaki olyasmit tehet vagy mondhat önnek, amit méltatlannak és igazságtalannak érez. Érvelhet ellene, de talán most ez nem vezet eredményre. A legjobb, amit tehet, hogy eltávolodik az illetőtől egy időre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Csütörtökön egy hírt kaphat, amelyre joggal kapja majd fel a fejét, de legyen óvatos! Mint ahogyan annyiszor mostanában, most is érdemes kivárni a dologgal kapcsolatban, lehet ugyanis, hogy végül kiderül, azért nem minden pontosan úgy van…

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Mélyen megérinti valakinek a története. Talán annyira megindítja a dolog, hogy segíteni szeretne, de ezen a ponton érdemes óvatosnak lenni. Nem biztos, hogy jót tesz azzal, hogy beleavatkozik most egy ilyen ügybe.





 





Ezeket olvastad már?
Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás