Valaki megdobogtatja az Oroszlán szívét!





Egy mosoly vagy egy kedves gesztus a héten beindít az Oroszlán szívében valamit, amit talán jobb nem elkezdeni. A Nyilas előtt pedig ajtók és szívek nyílnak meg a napokban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.05.
horoszkóp oroszlán horoszkóp életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
Egy csodálatos hét lesz ez a kapcsolatban élő Kos számára, ugyanis az érzelmei szó szerint majd kirobannak, és a szenvedély, amelyet a kedvese iránt érez, arra sarkalja, hogy bebizonyítsa, mennyire fontos még mindig ez a szerelem. Az egyedülálló Kos új, romantikus ismeretségeket köt, azonban óvatosan játsszon mások érzéseivel, mert most ez különösen veszélyes lesz.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
A Bika ne féljen nemet mondani a kedvesének. Ha nem meri ezt így, konkrétan kijelenteni, akkor azt is felelheti, hogy gondolkodik a dolgokon, de semmi esetre se hagyja, hogy a saját elképzelései a háttérbe szoruljanak. Annak érdekében, hogy az elutasítás ne tűnjön bántónak, a Bikának higgadtan el kell magyaráznia az indokait. Ha a szerelmének valóban fontos ez a kapcsolat, akkor megérti.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
A héten az Ikrek nehezen kezeli a saját, határozottabb vágyait és érzelmeit! Ha van kapcsolata az Ikreknek, akkor jobban jár, ha az elkövetkezendő napokban több időt szentel a kedvesére, különben óriási félreértések jöhetnek. Az egyedülálló Ikreket magával ragadhatja a szenvedély, amelyből képes lesz kialakulni akár egy komoly érzés, kapcsolat is. Tehát: hajrá!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A héten a Ráknak valaki úgy mond véleményt a magánéletéről, hogy azt nem igazán szerette volna, de betalál pár mondat, hiszen ezt szemtől-szembe hallja, nem pedig másokon keresztül. Ezt a meglátást egy kívülálló, egy rokon vagy ismerős fogja kifejteni. A csillagok azt tanácsolják, hogy ebben a szituációban ne sértődjön meg a jegy szülötte, inkább gondolkodjon el a hallottakról.  

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Más szemmel néz az Oroszlán a napokban valakire, akit már régóta ismer. Néhány tett vagy szó, esetleg egy mosoly vagy egy pillantás megdobogtatja a jegy szülöttének a szívét. Mielőtt azonban a szerelem medencéjébe vetné magát, tisztában kell lennie a lehetséges következményekkel. A barátok közötti romantikus kapcsolat hátulütője, hogy ha a szerelem elmúlik, a barátságból is alig marad valami.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Kritikus szemmel méregeti mostanában a Szűz a kedvesét, pedig a csillagok azt üzenik: ez nem mindig helyénvaló és sajnos nem minden esetben állja meg a helyét a kötekedés. Ideje lenne egy kicsit lejjebb vinni a mércét. Persze, van olyan, hogy valaki néha rendetlen és feledékeny, de szúnyogból nem szabad elefántot csinálni. Egy kis segítség és megértés néha sokat lendíthet a közös életen.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Egy olyan típusú személlyel hozhatja össze a sors a napokban a Mérleget, aki alapjáraton nem az ő esete, így fel sem figyelt volna rá, de most mégis valami más történik. A csillagok azt tanácsolják: nézzen más szemmel az eseményekre és gondolja át: talán érdemes megismerni ezt az embert, hiszen az ellenétetek vonzzák egymást. Ki tudja, talán tökéletesen kiegészíthetik egymást!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A Skorpió a héten rájön, hogy a kedvese viselkedése vele szemben egyfajta tükör, hiszen az éppen aktuális hangulata tükröződik a párja megnyilvánulásaiban. Más szóval, a Skorpiónak elég kedvesnek és ragaszkodónak lennie ahhoz, hogy a választottja ugyanazokat a tulajdonságokat villantsa meg. Ha a Skorpió az egész világ ellen fordul, fel kell készülnie a konfliktusokra.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Nehéz lesz a héten nem észrevenni a Nyilast, aki szinte lángol, ragyog. A mosolya, a mozdulatai és a tekintete szenvedélyt és valami különleges mágneses erőt árasztanak majd. A csillagok azt tanácsolják a Nyilasnak, hogy ne habozzon felhasználni ezt a hatalmas lehetőséget a saját, romantikus céljai eléréséhez. Ajtók és szívek nyílnak meg a héten a Nyilas előtt.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A romantikát kereső Baknak magának kell lépnie ahhoz, hogy a kedvesével a közös életük gördülékeny, élvezhető legyen. Nem tanácsos megvárnia, hogy a választottja tegyen meg minden lépést. Kezdeményezzen romantikus vacsora vagy közös séta formájában és meglátja: az eredmény és a válasz nem marad el! A csillagok azt üzenik: a Bak kedvese megérdemli és várja, hogy végre elvarázsolják.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Ha a Vízöntő azt gondolta eddig magáról, hogy mindent tud a szerelemről, a sors szemtelenül meglepheti, főleg abban az esetben, ha a Vízöntő még egyedül van és javában párt keres. A napokban ugyanis meglepő élmények, szenvedélyviharok várnak rá. Még az is lehetséges, hogy a Vízöntő elveszti a fejét és első kézből tapasztalja meg, milyen is az a szerelem első látásra!

Halak
II. 20.–III. 20.
A héten a bal agyféltekéje uralja a Halak döntéseit, vagyis az agynak az a területe, amely a logikáért és a józan gondolatokért felelős. Ez azt jelenti, hogy ha új ismeretségekről van szó, a Halak a napokban nem a szép szemek, hanem a megbízhatóság mellett döntenek. Ha a Halaknak van kedvese, akkor egynél több forró csókra lesz szükség ahhoz, hogy a Halak szokás szerint a szívével kezdjen gondolkodni a feje helyett.









Ezeket olvastad már?
Szereted a finom szörpöket? Ezzel a bodzás italcsodával az egész családot meghódítod

Szereted a finom szörpöket? Ezzel a bodzás italcsodával az egész családot meghódítod

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Ezeknek a csillagjegyeknek ma vigyázniuk kell a romantikával

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás