Csak egy mosoly, és egyből megváltozik a Bak napja





Ma adjon teret az érzéseinek!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.03.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A telihold előtti napon már érezhető a feszültség. Viszont nemcsak konfliktusokat, hanem erős felismeréseket is hozhat ez a nap. Jól teszi, ha esélyt ad ennek nagy beszélgetésekkel bizalmas barátokkal.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma egy olyan hír juthat a fülébe, melyre felkapja a fejét. De hogy ez az igazság, vagy csak egy rosszindulatú pletyka, azt elsőre nehezen tudja eldönteni. Mielőtt elfogadná ténynek a hallottakat, nézzen utána a valóságtartalmának, ne hagyja magát félrevezetni és kellemetlen helyzetbe hozni!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szombaton bizonytalan helyzet alakulhat ki ön körül. Talán furcsa hírt kap, amit nem tud hová tenni, talán nem is hihető teljesen ez az egész. Valószínűleg egy közeli barátját érinti a dolog. Vigasztalja meg, segítsen neki!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma csak a nagy képet nézze és ne az apró részletekkel törődjön, még akkor sem, ha egy kisebb homokszem kerül a gépezetbe, melyet maga körül működtet. Minden rendben van, csak ne hagyja, hogy apróság elrontsák a kedvét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha visszagondol, akárcsak a közelmúltra, láthatja, hogy olyan dolgokat is el tudott érni, melyeket azelőtt szinte lehetetlennek tartott. Kezelje megfelelően ezeket a sikereket, legyen büszke és magabiztos. Ma ezzel kapcsolatban lehetnek jó felismerései.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton megnehezíti a döntését, vagy a véleménye kialakítását egy kérdésben az, hogy szinte mindenhonnan egymástól különböző dolgokat hall ugyanazzal az üggyel kapcsolatban. Miután természetszerűen nem lehet mindenkinek igaza, hallgasson a józan eszére!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma igazán nagyon formában lesz, szinte szárnyalnak a gondolatai és olyan dolgokat is megláthat, megérthet maga körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmét. Ne lepődjön meg hát, ha ma hirtelen választ talál egy régóta függőben lévő kérdésre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon jó napja lesz, de a holnapi telihold már ma is érezteti a hatását. A párkapcsolatát most kettősség jellemzi: szeretik egymást, de a birtoklásvágy, a féltékenység, vagy hatalmi kérdések okoznak gondokat...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Néha szükség van arra, hogy a szeretteinek, barátainak egyértelmű jelzéseket adjon, és tudassa velük, mennyire fontosak önnek, mennyire szereti őket. Ma ne feledkezzen meg erről, mert van a közelében valaki, akinek most nagy szüksége van erre az egyértelmű pozitív visszajelzésre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön kifejezetten visszafogott típus, s nehezére esik kifejezni az érzelmeit, mert fél kiadni önmagát. Törje át ezt ma magában és legyen mindenkivel kedves. Mosolyogjon és meglátja, mindenki azonnal visszamosolyog önre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton minden érzéke valahogy kiélesedik, az ízek, a az illatok erőteljesebbek, és az érzelmeit is sokkal intenzívebben éli meg, mint ahogyan azt megszokta. Szép és intenzív élmények érik, érdemes ma elmennie színházba, kiállításra, vagy elkezdenie egy új könyvet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Azt tapasztalhatja ma, hogy szinte mindenki az ön társaságát keresi, ami hízelgő, de megterhelő is lehet. Nyugodtan állítsa le őket picit, és húzódjon hátra, ha önnek viszont inkább az esik jól. A hétvége arra való, hogy pihenjen.









Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás