RETRO RÁDIÓ

A szingli Szűz ma különös kalandba csöppenhet





Izgalmas nap elé néz a Szűz.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.01.
Módosítva: 2023.06.01.
horoszkóp szűz horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold ma már átlép a Skorpióba, ami mély megéléseket, érzelmeket, intenzív élményeket jelez. Kedve kerekedhet ahhoz, hogy valamit átalakítson az életében: kezdheti mindjárt az otthonával. Ha nyitott rá, akkor egy feng shui-szakkönyvet is beszerezhet, hogy minden tökéletes legyen.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ön általában óvatos duhaj, ma mégis meggondolatlanul belevetheti magát valamibe, akár egy vállalkozásba, akár szerelembe. Nem baj, mert éppen így ad esélyt annak, hogy végre valami igazán kivételes dolog történjen az életében.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Bármibe is fog a mai napon, az valahogy másképpen sül el, mint eltervezte. Ezért fokozottan szüksége lesz a rugalmasságára, valamint a humorérzékére. A legjobban azonban akkor jár, ha nem tervez el semmit: legyen spontán!

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold csütörtökön már víz elemű jegyben, a Skorpióban jár. Ez nagyon kiélesíti az érzéseit. Különleges megérzések, sugallatok, szép élmények jellemezhetik a délutánt és az estét, és igazán romantikus hangulatban lesz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Maga is belátja már, hogy meg kellene változtatnia egy korábbi döntését. A rugalmasság most fontosabb, mint a presztízs vagy a hiúság! Minél korábban belátja ezt, annál kevesebb veszteség éri, akár anyagi, akár érzelmi vonatkozásban.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma nagyon szép napja lesz, és mély beszélgetések teszik izgalmassá az estét. Talán egy barát, vagy éppen a párja fordul önhöz tanácsért, biztatásért. Igazán közel kerülnek egymáshoz. Ha szingli, ma különös kalandba csöppenhet.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ha állni akarja a sarat a munkahelyén, akkor ma különösen higgadtnak kell mutatkoznia. Ha dühöt, haragot táplál a szívében, akkor talán jobb, ha be sem megy. A mérges szavaival talán végképp elvágná magát a jobb lehetőségektől.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Csütörtökön a Skorpió Hold segíti mindenben. Ma ne is próbáljon meg racionális érvek mentén dönteni, mert ma sokkal erősebbek a megérzései, inkább azokra kellene hallgatnia. Valaki már régóta tetszik önnek, s ma sor kerülhet egy sorsfordító beszélgetésre is az illetővel.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma gyökeres változások történhetnek az életében: régóta fennálló pénzügyi gondjaira találhat nagyszerű megoldást. Ha nem is azonnal, de a közeljövőben a segítségével kilábalhat a jelenlegi nehézségeiből. Kapjon a lehetőség után!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ma úgy viselkedik, mint aki nem lát, nem hall, csak a saját feje után megy. Csak a maga véleménye érdekli. Pedig nem ártana, ha meghallaná az intő szavakat! Segítő szándék rejlik mögöttük, nem pedig kritika.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ha jól akarja értékelni az életét, akkor nézze meg másokét is! Az összehasonlításban úgy találhatja majd, hogy még mindig a szerencsésebbek közé számíthatja magát. Ezzel visszanyerheti optimizmusát, életkedvét.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A bolygóállások ma azt mutatják, hogy sok problémás kérdést megbeszélhet, tisztázhat ma a párjával. Úgy érezheti, hogy bizonyos elhallgatott dolgait végre fel kellene fednie. De ne zúdítson mindent egyszerre a társa nyakába!





 





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás