RETRO RÁDIÓ

A Skorpió Hold ma a vágyak szigetére repít el sok csillagjegyet





Izgalmas nap vár szinte az össze csillagjegyre.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.02.
horoszkóp vágyak életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold még a Skorpió jegyében van, és nagyon szenvedélyessé teszi. Fokozottan figyeljen a tempóra, ne kapkodjon, fogja picit vissza magát, mert nagyon romboló is lehet ez az energia, ha nem kontrollálja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Skorpió Hold felerősíti a képességeit: most megérezhet olyan dolgokat, amik eddig rejtve voltak, megláthat olyan összefüggéseket, amik eddig nem voltak tiszták. Figyeljen a belső hangra! Különös álmai is lehetnek, amik üzenetet hordoznak.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold a Skorpió jegyén halad át, és olyan titkokat hozhat a felszínre, amelyek tovább bonyolíthatják életét. Valaki már régóta szeretné felhívni magára a figyelmét, hát ez most sikerülni fog neki.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon szép nap lesz a mai, és nemcsak azért, mert este már kezdetét veszi a hétvége: ma nagyon jó híreket kaphat egy fontos üggyel kapcsolatban. Talán reggel még nem is sejti, hogy fog örülni neki.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma visszatér önbe a régi tűz. Nagy kedvvel vág bele bármibe, amire hívják, vagy amire ön akarja meginvitálni a családját. Akárhová kerül is, ma mindenütt ön lesz a társaság lelke, motorja. Vidítson fel mindenkit!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Legyen őszinte, nézzen szembe a tényekkel. Nem biztos, hogy mindig mások a hibásak. A legjobb békésen tisztázni minden nézeteltérést a magánéletében és a munkában egyaránt, és ma nem bonyolódni felesleges harcba.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Fontos témákat hoz önnek a Skorpió Hold. Ideje lenne végre elengedni, elfeledni a múlt eseményeit, ha tovább akar lépni az életében. Különben akármilyen új kezdet csak a régi folytatása lesz, más körülmények között. Fontos felismerései lesznek ezzel kapcsolatban a vasárnapi telihold előtt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Igazán jó napja lesz a péntek! Habár tényleg egész héten azt sem tudta, hol áll a feje, mostanra elsimulnak a problémák, és kezd kifelé mászni a teendők sűrűjéből. Délután jutalmazza meg magát az egész rohanós hétért egy nyugodt kávézással, fagyizással.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Legyen óvatos, mert aki úgy tűnt, hogy csupa jóindulat, arról hamarosan kiderülhet, hogy érdekből közeledik és csak színleli a jó szándékot. Ha lehet, ne avatkozzon munkatársai dolgába, még segítő szándékkal se, mert visszájára fordulhat a dolog.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A péntek igazán nem lesz egyszerű… Bonyolult érzelmi-lelki helyzetbe kerülhet, és kényes szituációkban kell helytállnia. Most mindent szavát mérlegelnie kell, mert nagyon könnyen ön ellen fordíthatják a szavait!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legyen ma óvatos, ha vitába keveredik. Könnyen felfedhet olyan titkokat magáról, amikről pedig jobb volna hallgatnia. Ne adjon támadási felületet, inkább ne is mondjon semmit. És a párját is intse inkább hallgatásra!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne higgyen el mindent, amit ma hall, mert rosszindulatú pletykák keringhetnek a munkatársak vagy az ismerősök között. Ügyet se vessen rájuk! Koncentráljon belső békéjére és a legfontosabb feladataira.





 





Ezeket olvastad már?
Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás