RETRO RÁDIÓ

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő





Nyitott szemmel érdemes járni, hogy időben észrevegyük az égi jeleket.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.05.29.
Módosítva: 2023.05.29.
horoszkóp pünkösd Kos csillagjegy

2023. május 29.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pünkösdhétfőn talán egy égi jelre vár, ami segít önnek egy fontosabb döntésben. Tartsa nyitva a szemét és a fülét, figyeljen az emberekre. Ma befuthat az, amire várt, de talán nem pontosan olyan formában, mint amire számít.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne feledje, nincs olyan időbeosztás, melyet ne lehetne egy kicsit észszerűsíteni. A mai nap sikeréhez például a gondos tervezés mellett némi rugalmasságra is szüksége lehet. Csípjen el innen-onnan pár percet és meg fogja látni, végül minden úgy alakul, ahogyan szeretné!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Enyhül az elmúlt nap borúja a szívében. Valaki a segítségére lehet a felhők eloszlatásban pünkösdhétfőn. Olyan találkozásban lehet része, ami segít a szemléletváltásban, és valódi jó meglátásokat hoz önnek.
 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy új személy léphet be az életébe, aki változást hozhat magával, de ez a változás egyáltalán nem biztos, hogy örömére lesz. Végül egy ponton önnek kell eldöntenie, milyen mértékben engedi közel magához az illetőt.
 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Úgy érzi, hogy a párjával, vagy más családtaggal nem könnyű kijönni. Egy őszinte beszélgetéssel változtathat mindezen! Miért is ne pünkösdhétfőn kerítene rá sort? De csak óvatosan fogalmazzon, mintha tojáshéjakon lépkedne!
 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Boldog és nyugalmas pünkösd hétfői napra számíthat. Nem véletlenül mosolyog egész nap. Vidámsága, jókedve pedig különösen ragadós: környezetében mintha kisütne a nap, mindenki fellélegzik, jókedvre derül.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Híres arról, hogy a konfliktusokat, az emberi problémákat hihetetlen empátiával tudja megoldani. De arról is, hogy sokszor meghátrál a másik fél javára, mert annyira a magáénak érzi az indokait. Törődjön kicsit csak magával pünkösd- hétfőn!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha szingli, akkor ma valakivel, akinek hasonló irányba tart az élete és ugyanolyan szenvedély hajtja, mint önt, szorosabb kötelékbe kerülhet, mint eddig. Ha jók a megérzései mindezzel kapcsolatban, adjon egy esélyt mindennek és hagyja, hogy csak úgy megtörténjenek ön körül a dolgok.
 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vannak olyan dolgok, konfliktusok, amiket jobb ideje korán rendezni. Most is lehet egy ilyen. Pünkösd hétfőn esély nyílik a gyógyulásra, és új szintre léphetnek a kapcsolatban. Ehhez persze valóban meg kell nyílni a másik előtt.
 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Néha az álmok jelzéseket adnak nekünk, útmutatást, miként változtassunk az életünk olyan elemein, melyek nem működnek megfelelően. Ma ön is egy ilyen álmot láthat. Egy izgalmas beszélgetés során is érkezhet égi sugallat.
 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdekes emberrel hozhatja össze a sors pünkösdhétfőn. Nem kell valami nagy dologra gondolni, lehet, hogy csak futó beszélgetésre számíthat, de az is lehetséges, hogy szép és hosszú barátság alakulhat belőle – szinglik esetében akár szerelem...

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, szórakozás. Eddig mindig a háttérbe húzódott, épp ideje, hogy pünkösdhétfőn a tettek mezejére lépjen, s megengedje végre, hogy legalább egyetlen napig a többiek körül zsongják önt!
 





 





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás