Napi horoszkóp: szerelmi bonyodalmak elé néz több csillagjegy is

Lesz min gondolkodnia a Kosnak, váltson vagy maradjon? Az Oroszlánt magánéleti bosszúságok érhetik, és többiek napja sem lesz egyszerű.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.04.26.
Módosítva: 2023.04.26.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Többet kellene foglalkoznia az érzelmi életével. A jelenlegi társával való kapcsolatán könnyebb javítania, mintsem egy újba kezdeni. A kaland ugyan izgalmas lehet, de sokkal több bonyodalommal jár, mint azt gondolná.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha mostanában gyakran érzi magát magányosnak, akkor ma megérti, hogy tévedett. Sokan vannak ön mellett, és ha nem is tudják megosztani önnel minden pillanatukat, azért sokszor és szeretettel gondolnak rá. És ez a gondoskodásukon is látszik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A pletykálkodás, vagy a meggondolatlanság már önnek is jó párszor kárára volt. Erre gondoljon, mikor valakitől olyan részleteket hall egy embertársáról, amihez semmi köze. Higgadtságával a rosszat is jóra fordíthatja. Legyen bölcs!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Alkotóereje teljesen visszatért: tettekre, megoldásokra vágyik. Csak egy kicsit vegyen vissza a nagy hajszából! Óvakodjon a túlerőltetéstől! A megállásra, a pihenésre, és a barátkozásra is kell időt szakítania. Ne rohanjon egész nap!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma magánéleti bosszúságok érhetik: ne vegyen mindent a lelkére! Ha minden apróságból nagy ügyet csinál, akkor minden esélye megvan rá, hogy valóban naggyá növeszti a problémát. Legyen olyan nagyvonalú, mint szokott, és lássa meg a fényt is!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy csendes, visszavonulásban töltött napra lenne szüksége ahhoz, hogy visszatérhessen régi önmagához. A lelki egyensúlyának megtalálásában az is segít, ha keresi a csendes, magányos helyeket, vagy a jólelkű emberek társaságát. Még jobb, ha ki is önti a szívét egynek!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érezheti, hogy szerdán minden kissé a feje tetejére állt. Valamilyen kisebb baleset is bosszanthatja. Nem feltétlenül a közlekedésben, hanem a munkahelyén, vagy az otthonában. Mindennek a kapkodás és a türelmetlenség az oka. Higgadjon le!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem is tagadhatná, hogy jellemző tulajdonságai önnek a szenvedélyesség és indulatosság. Ezek ma, mintha elárasztanák énjét. Talán azt hiszi, hogy önnek van igaza mindenkivel szemben. Ez azonban nem olyan biztos.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sokkal többen szeretik önt, mint ahány ellenfelével, vagy irigyével mostanában találkozni volt kénytelen. Keresse a jó emberek társaságát! Ha nem is tudja leépíteni minden nehézséget adó kapcsolatát, némelyiktől azért szabadulhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Pénzügyekben szerdán jobb óvatosnak lennie. Valaki, ha nem is szándékosan, de becsaphatja. Mindig számolja meg a visszajárót, ha vásárol. A kisebb-nagyobb banki ügyleteket pedig jobb lenne máskorra halasztania.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valaki a távolból szereti önt, és nagyon is sokat gondol önre. Mégis tartózkodó és visszahúzódó. Próbáljon meg ráhangolódni, ki is lehet az. Egy elkapott pillantás árulkodó lehet. Tegye meg ön az első lépést!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Talán nem viselkedett mindenben helyesen az utóbbi időben barátaival, vagy más ismerősével. Valakiben tüskét hagyott a kapcsolatuk, és ez önnek is egyre több fejfájást okozhat. Rágódás helyett legyen kezdeményező ma a békülésben, szerdán ebben segítik a csillagok!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás