Késő bánat! Íme az egyes csillagjegyek végzetes hibái





Az asztrológia felfedi főbb személyiségjegyeinket, preferenciáikat, sőt az életutat illetően is irányt mutat. Ezúttal nem csak a csillagjegyek pozitív oldalára derül fény!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.15.
horoszkóp életmód bűntudat megbánás

Ha tisztában vagy tulajdonságaiddal, akkor jobban képes leszel alakítani a viselkedésedet és fejleszteni kapcsolataidat. Eláruljuk, hogy mi az, ami talán későn tudatosul benned a csillagjegyed alapján.

A múlton kár rágódni, de a jövőben jobb döntéseket hozhatsz egy kis odafigyeléssel! (Fotó: Shutterstock)

A kos impulzív viselkedésével ellöki magától az embereket. Elszalasztja a lehetőségeket azzal, hogy mindig irányítani akar és nem becsüli meg azokat, akik valóban törődtek vele. Túlságosan a győzelemre koncentrál ahelyett, hogy élvezné az odáig vezető utat. Alábecsüli az együttműködés fontosságát.

A bika túl sokáig ragaszkodik olyan dolgokhoz, amelyek valójában nem szolgálják érdekeit. Makacs viselkedése miatt szalasztja el a lehetőségeket, pedig egy kis nyitottság és rugalmasság kinyitná előtte a világot. Néha érdemes lenne kockázatot vállalni és értékelni a változást és a növekedést.

Az ikrek túl sokat beszél és nem hallgat eleget. Nem veszi komolyan kötelezettségvállalásait és nincs fontossági sorrend az életében, amitől szétszórttá válik és nem tudja elérni a céljait. A következetességnek és a stabilitásnak értéke van!

A rák túlságosan is hagyja, hogy az érzelmei irányítsák a cselekedeteit, pedig határt kellene szabnia önmagának. Nem kommunikálja hatékonyan az igényeit, túlságosan függ mások érzelmi támogatásától. Többet érhetne el, ha magabiztosabb és határozottabb lenne.

Az oroszlán szinte csak önmagára összpontosít, és nem értékeli eléggé az alázatot. Büszke ahhoz, hogy beismerje, ha tévedett. Lehetne könyörületesebb és megértőbb másokkal szemben, az őszinte és mély kapcsolatok fontosabbak az életben, mint azt most hiszi.

A szűz túlságosan is a részletekre koncentrál, így nem látja az összképet. Elképesztően kritikus önmagával és másokkal szemben, ugyanakkor nem törődik eléggé saját jólétével. Lehetne kalandvágyóbb és spontánabb. 

A mérleg olyan nagyra értékeli a harmóniát, hogy inkább kerüli a konfliktust. Nem áll ki önmagáért és képtelen gyorsan döntést hozni. Lehetne határozottabb a kapcsolatait illetően és a határok felállítására sem ártana jobban koncentrálni. 

A skorpió végtelenül óvatos, nehezen engedi be az embereket az életébe. Haragtartó, nem bocsájt meg könnyen. Túlságosan is titkolózó természete van, nem kommunikál érzelmeiről. Meg kell tanulnia bízni és megnyílni, valamint vállalnia a sebezhetőséget.

A nyilas hirtelen cselekszik, nem gondolkodik és sajnos a felelősséget sem szereti vállalni a tetteiért. Kapcsolatait illetően érdemes lenne fontossági sorrendet felállítania és érzékenyebben állnia szerettei szükségleteihez.

A bak munkamániás, a magánéletét is alárendeli a szakmai megfelelésnek. Nem engedi meg magának a kényelmet és spontaneitást, ahogy nem értékeli eléggé a kreativitást sem. Nyitott és rugalmas hozzáállással könnyebben alakítana ki kapcsolatot.

A vízöntő annyira független, hogy hajlamos alul értékelni kapcsolatai fontosságát és azt, hogy milyen hatással van szerettei érzelmeire. Lehetne empatikusabb és megértőbb másokkal szemben, vihetne a bizonytalanságba némi stabilitást. 

A halak nem figyel saját szükségleteire, ez azonban kiégéshez és kimerültséghez vezet. Túl sokat ad magából másoknak és nem szab egészséges határokat. Hagyja, hogy érzelmei irányítsák cselekedeteit, ami konfliktusforrást jelent. Határozottabbnak kell lennie saját céljait illetően.





 





Ezeket olvastad már?
„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás