Szerelme mellett is magányosnak érzi magát az Ikrek





Ez a nap nem lesz felhőtlen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.03.
Módosítva: 2023.03.03.
horoszkóp szerelem élmény

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ma jobban teszi, ha nem árulja el, hogy mit is gondol az önt körülvevőkről. Sok a kétszínű ember ugyanis a környezetében, akik képesek felhasználni az öntől kapott információkat éppen ön ellen is.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Hosszú időre lekötötte energiáit egy bizonyos feladat, amin végre sikerül túljutnia pénteken. Olyan ismeretek birtokába juthat, amelyek révén előnybe kerülhet másokkal szemben. Használja a képességeit!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Hiába van jó és tartós kapcsolata, mégis bizonyos szempontból magányosnak érezheti magát benne. Be kell látnia, hogy lehetetlen minden pillanatot megosztania. De élvezze azt, amit viszont igen!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Már kora reggel rájött, hogy nem alakulhat minden úgy, ahogy azt eltervezte. És ez végre nem elkeseríti, hanem inkább örömmel tölti el. A váratlanság mindig magában rejti a jó fordulat lehetőségét. Ezt már megtanulta.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Sikeresnek mondhatja magát a kapcsolatában, és most igen nagy szüksége is van a társa támogatására. Nélküle aligha tudna úgy helytállni a munkahelyén, ahol folyamatosan újabb és újabb kihívásoknak kell megfelelnie. Köszönje meg neki!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ne hagyja, hogy a zaklatott körülmények miatt szétforgácsolódjon a tettereje. Inkább kérjen segítséget, bízzon feladatokat a kollégáira. A lényeget azonban semmiképp ne engedje ki a kezéből. Azt ön tudja jól.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Pénteken még ha a tények egyértelműnek is mutatnak valamit, akkor is igyekezzen kicsit mögéje nézni a dolgoknak. A felszín néha egészen más mélységet takar. Egy komoly döntés meghozatala előtt érdemes lenne mélyebbre ásni.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Jobb lenne, ha megőrizné a hidegvérét, és akkor sem esne pánikba, ha váratlan helyzetbe kerül. Könnyen lehet, hogy olyan emberrel találkozik ma, akinek a jelenléte valamiért zavarba hozza. Kezelje lazán a dolgot!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Csak ne engedje, hogy a tettrekészségét, az akaratát megtörjék. Olyan munkát végez, amihez szüksége van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendülettelenül tenné, akkor nagyon hamar elbukhat benne. A hozzáértés ehhez kevés.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Valamit hiányol az életéből, de maga sem tudja megfogalmazni, hogy mi is lenne az. Kapkodás helyett inkább intézze sorjában a fontos dolgokat. Mire a kötelességeivel megvan, arra is rájön, hogy mi kellene még. Fordítva ez nem igaz.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ideális nap ez bármilyen konfliktus hatásos kezelésére, feloldására. Az eddig elnyomott feszültségek kirobbannak, de éppen ez a konfliktus ad lehetőséget a végleges rendezésre. Jobb ez, mint az elnyomott düh és harag.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Sokan segítik önt abban, hogy valóra válthassa az álmait. És még többen kérhetnek segítséget öntől abban, hogy támogassa őket álmaik megvalósításában. A művészféléknek ön támasza lehet, segíti ebben empatikus képessége.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás