Ébresztő! Ennek a csillagjegynek sürgősen lépnie kell





A sült galamb nem fog a szájába repülni...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.10.
Módosítva: 2023.03.10.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem várhat tovább ingyenadományokra, sült galambra! Végre a kezébe kell vennie a sorsát, ha egyről a kettőre akar lépni! A lelkivilágának is jót tesz, ha végre maga is érzi, hogy irányítja az eseményeket – egy Kosnak erre nagy szüksége van.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön szereti halogatni a fontos döntéseket. Talán azért is, mert minden más jegynél jobban ragaszkodik ahhoz, amije van. Ám, ha az a valami már nagyon ósdi, ha megérett a kidobásra, akkor erre is rá kell szánnia magát. Még ma.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy érzi, valami más életformára vágyna, de egészen pontosan magának sem tudja megfogalmazni, hogy mire is tulajdonképpen. Szüksége lehet egy kis magányra, és talán némi önemésztésre is, hogy megszülethessen az új énje végre. Pénteken értékes felismerései lesznek ezzel kapcsolatban.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem kellene sem túl-, sem pedig alulértékelnie saját magát. Amit a környezetével művel, az is arra utal, mintha elvesztette volna az arányérzékét. Hol túlságosan kedves, hol túlkövetelődző a többi emberrel szemben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem kellene minden sérelmet túlzottan a szívére vennie. Abból úgysem születhet semmi jó. A mai napon engedje el a fájdalmakat, akár úgy, hogy egy alapos kibeszélés után, soha többé nem is gondol rájuk. A terhet le kell tennie.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Örüljön annak, aminek lehet: a szép időnek, a tavasznak, a madárdalnak. Ha van gyermeke, akkor az ő mosolyának. Minden oka megvan arra, hogy jókedvű legyen. Alapvetően rendben mennek a dolgai pénteken is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kissé szétszórt, dekoncentrált pénteken. Vigyázzon ma különösen a hivatalos irataira! Könnyen lehet, hogy valami elkerüli a figyelmét, vagy akár el is hagyhat egy fontos dokumentumot, amit nehéz lesz pótolni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha kétségei vannak a kapcsolatát illetően, a legjobb, ha a kedvesével beszéli meg. Talán különösnek találja majd a féltékenységét, de ha kedves, tréfás hangnemet üt meg, s nem a zöld szemű ördögöt villantja ki magából, megnyugvást lelhet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség. Még a bajban is inkább azt keresi, hogy mit is tanulhat a dologból. A felesleges kesergéstől ma másokat is megmenthet. Nemcsak a bölcsességével, de a humorával is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az utóbbi időben sok babért learatott, ám még ez is kevés lehet a főnökeinek. Sajnos a változó világ változékony helyzetei állandó alkalmazkodást kívánnak meg öntől is. Akár még azon az áron is, hogy továbbtanul.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön igazi életművész, túlélőzsonglőr: folyton a talpára esik, mint a macskák. Pénteken se engedje, hogy bárki is megfélemlítse önt! Ha erőt is mutat, meg kompromisszumkészséget is egyszerre, akkor még a zűrből is jól jön ki.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy baráti gesztus teheti fényessé a mai napját. Olyan jó cselekedetben részesülhet, ami nemcsak a fizikai szinten eshet jól, de lelkileg is sokat jelent önnek. S bár az előbbi sem elhanyagolható, az utóbbira nagyobb szüksége van.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás