RETRO RÁDIÓ

Elárulják a csillagok, erre a fordulatra készülhetsz februárban horoszkópod szerint

Bepillantást nyerhetünk abba, hogy mi vár ránk a szerelem hónapjában. Lássuk, téged is elérnek-e most a pozitív változások!Megosztás
Szerző: Metropol
2023.02.02. 17:00
horoszkóp csillagjegy február jövő

Abban bízol, hogy megtalálod életed szerelmét, vagy hogy szárnyra kap a karriered és anyagi bőségben lesz részed? Csillagjegyekre bontva mutatjuk meg, mi várható ebben a hónapban!

szerelem, romantika, párkapcsolat, kapcsolat, társ, love, Valentin, tavasz,
Az év második hónapjában minden a feje tetejére állhat, de többnyire pozitív értelemben! Fotó: Pixabay.com

A Kos szerencsés lesz a pénzügy, a munka és a szerelem tekintetében is. Az emlékek még mindig kísértenek, de ha levonod a tanulságot a múltból, az életed új, boldogabb szakaszába léphetsz. Romantikus légkör leng most körül, ez segíti a párkeresést. A munkahelyeden új projektekre számíthatsz, a lehetőségek pénzügyi stabilitást hoznak. 

A Bikának felelősségek hadával kell zsonglőrködnie, hogy megőrizze a munka és a magánélet egyensúlyát. Fontos lesz számodra, hogy leltárt készíts a céljaidról, amikor új lehetőségek nyílnak előtted. Ha anyagilag jól is járnál, azért kérdezd meg magadtól: megéri az áldozat és ezek a lehetőségek hosszú távon is boldoggá tesznek? 

Az Ikrek merészen bontogatja a szárnyait, legyen szó üzletről vagy szórakozásról. Azok, akik elkötelezett kapcsolatban élnek, kedvező helyzetbe kerülnek és támogatást kapnak partnerüktől. Az egyedülállók most több minőségi időt töltenek családjukkal és barátaikkal. Sokakat fog érdekelni egy ötleted, így szerencsés időszak ez akár a munkahelyváltásra is. 

A Rák az önfejlesztésére és karriercéljai elérésére összpontosít, az érzelmei most a háttérbe szorulnak. Ha egy kicsit jobban osztod be az időd, akkor ebben a hónapban megerősítheted baráti kapcsolataidat és újjáélesztheted társasági életedet. Legyen szó előléptetésről vagy új állásról, eléred azt, amire vágysz és nem kell érte mindent feladnod! 

Az Oroszlán számára kedvező légkör alakul ki a munkahelyén, a magánéletében viszont nyugtalanság jelentkezhet. Ha már kapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy a dolgok lelassulnak és nehézkessé válnak. Sebezhetőséged miatt nem biztos, hogy célravezető lesz februárban a párkeresés, ha egyedülálló vagy. Érdemes minden energiád a munkára összpontosítania és együttműködni a kollégákkal.

A Szűz munkahelyén, valamint a szerelmi életében kedvező eredmények várhatók. Már február elején elcsábíthatsz valakit, akivel a hó végére komolyabbra fordulhat a kapcsolat. Ha már megtaláltad a társad, légy vele különösen figyelmes, a nyílt és őszinte kommunikáció megoldja a problémákat. A kitartó és együttműködő munkavégzés a karrieredben pozitív változást hoz.

A Mérleg remek meggyőző képességei arra késztetnek másokat, hogy támogassák elképzeléseit. Természetes varázsod magabiztossá tesz, ez az időszak kedvez a romantikus találkozásoknak. Akik kapcsolatban vannak, kiegyensúlyozott időszakra számíthatnak, a szinglikre pedig rámosolyog a szerencse. A munka terén támogatásra számíthatsz, a karriered a következő szintre emeled.

A Skorpió változásokra számíthat. Fontos, hogy fenntartsd a harmóniát szeretteiddel és ne keveredj konfliktusba. Ha párkapcsolatban élsz, aggodalmas időszak jöhet, ami viszont hosszú távon gyümölcsöző beszélgetésekhez vezet az elkötelezettségről, a határokról és az elvárásokról. Az egyedülállók családi és baráti kapcsolataik harmonizálására fognak összpontosítani. A karriered terén olyan ajánlatot kapsz, amely lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből.

A Nyilas számára ebben a hónapban az önfejlesztés lesz a központi téma. A kommunikációs készségeid erősítése egészségesebb személyes kapcsolatokat eredményez. Ha együtt élsz a kedveseddel, akkor arra fogsz koncentrálni, hogy átszervezd és javítsd lakókörnyezeted, a szinglik számára pedig ez lesz az ismerkedés időszaka. A munkában extra erőfeszítéseket kell tenned, hogy felkeltsd a főnökeid vagy az ügyfeleid figyelmét. 

A Bak számára áldott időszak következik. A romantikus kapcsolatodban lehetnek hullámvölgyek, de ezek hamarosan megoldódnak, sőt a családalapítás is szóba kerülhet. Sebességváltás történhet a karriered terén, ez egy előnyös hónap lesz a pénzügyi céljaid szempontjából. A munkahelyeden nem szabad visszariadnod az önérvényesítéstől. 

A Vízöntőre rámosolyog a szerencse. Elemedben leszel, ami vonzza a figyelmet és az elismerést. Több szórakozás és élvezet jöhet a magánéletedben, de nagyobb leterheltségre és több felelősségre is számítanod kell a munkában. Ha stresszes vagy és kimerültnek érzed magad, ne félj váltani, ez a hónap izgalmas lehetőségeket kínál!

A Halak számára bőséges és virágzó időszak következik. Élvezni fogod a sikert minden fronton, ettől magabiztosabb és kipihentebb leszel. Keményen dolgoztál, most itt az ideje, hogy élvezd a dicsőséget. Lehetőséget kapsz, hogy együtt ünnepelj és elmélyítsd a kapcsolatot a pároddal. Ha még szingli vagy, készen állsz kockáztatni, ahelyett, hogy csak várnál a pozitív változásra. 

 

Ezeket olvastad már?
Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Megsúgják a csillagok, ez az 5 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka – 7+1 tuti tipp

Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Ha te is ezt szoktad reggelizni, súlyos veszélyben van az egészséged

Ha te is ezt szoktad reggelizni, súlyos veszélyben van az egészséged

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás