Újrakezdenél valamit! Akkor eljött a Bika ideje





Nem elég várni, hogy történjen végre valami.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.08.
horoszkóp

2023. január 8.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vasárnap nem lehet oka panaszra: a sors várakozáson felül támogatja. Van egy konfliktus, ami sokat nyomasztotta az utóbbi időben, és amit nem tudott eddig meg- és/vagy feloldani. Vasárnap váratlan megoldást találhat rá.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Változtatni akar, vagy elkezdeni valamit, esetleg újrakezdeni, tegye meg, itt az ideje! A hétvége második napja ugyanis tökéletes alkalom, hogy ne csak gondolkodjon, de cselekedjen is végre!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha szereti a váratlant, akkor vasárnap igazán boldog napja lesz, mert valamelyik történetszál az életében igencsak kalandosra sikeredik. Csak aztán tartsa kézben az irányítást!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Olyan helyzet adódhat ma, hogy sikerül helyrehoznia egy megromlott viszonyt. Beláthatja végre, hogy semmi sem reménytelen. Lehet, hogy ennek az az ára, hogy sebet szerez. Mert ez teszi nyitottá és érzékennyé.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Rendkívül kíváncsi ember, de nem kellene ma mégsem mindenbe beleütnie az orrát. Olyasmit tudhat meg ugyanis, ami komoly dilemma elé állítja. Valamilyen okos megoldást kell találnia. Vagy ami még jobb, ha eleve bele sem megy a dologba.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy múltbéli változás borzolja fel a kedélyeket a mai napon a családban. Ez az esemény vagy beszélgetés mindent megmozgat, de a felkavarodás most az egyszer jót tesz. Ne féljen tőle, mert ez csak tisztázza a helyzetet!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vasárnap az új fordulatok napja. Valaki a közvetlen környezetében olyat tesz vagy mond, amire aztán abszolút nem számított. De ne gondoljon rosszra, lehet ez teljesen pozitív meglepetés is! Gondolkodjon pozitívan!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Alaposan megváltozik a mai napon a lelkiállapota. Bizony régen érezte már magát olyan kiegyensúlyozottnak, mint a mai napon. Semmi sem indokolja, hogy ne próbáljon hatással lenni a környezetére. Most sokakat megnyugtathat a puszta jelenlétével.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon szenvedélyes nap következik, mintha minden érzékszerve kiéleződne, ma valahogy teljesebbnek érez mindent: ízeket, illatokat, érintéseket. Csodás nap ez a szerelemre, használja ki!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha egy ismerőse tanácsért keresi, segítsen neki. És kezelje nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyet, mert ha bármi kitudódik, abból önnek személyesen is baja lehetne. És fontolja meg úgy a tanácsot, mintha saját magáról lenne szó!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha szingli, a mai napot nehogy tétlenkedéssel töltse! A Mars és a Vénusz is kedvez önnek, és most igazán bárhol megismerkedhet valakivel, és ebben bizony a véletlen is a kezére játszik majd.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem kellene megtorpannia az első nehézségek láttán. Ha meg akarja valósítani az álmait, akkor tovább ki kell tartania, a lehetségesen is túl. Ha megőrzi szokott konokságát, akkor most bármit jóra fordíthat.





 





Ezeket olvastad már?
Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás