Szerelem a láthatáron! A Szűz ma dobja be magát





A mai napon a személyes varázsának köszönhetően meghódíthat valakit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.07.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma igazán harmóniában és békességben élhet a környezetével. A párkapcsolatát is újra olyan tökéletesnek és gondtalannak látja, mint a legelején. Ma könnyen megy a szerelem és a hódítás.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon a szokásosnál együttműködőbbnek mutatkozik a családjával, és általában a környezetében élő emberekkel. Kihasználhatják ezt valamilyen közös terv végrehajtásához.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán szép nap ez a mai. Ha még friss a kapcsolata, a másik meglepheti egy őszinte vallomással, ami nagyon boldoggá teszi. Ugyanez igaz, ha már régóta van párja: egy egészen új oldaláról mutatkozhat meg a másik, de tetszeni fog önnek, amit lát, tapasztal!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A napokban megnőtt a hajlama a magába zárkózásra, főként a bolygók hatására. Rengeteg terve, ötlete csak nehezen tud megvalósulni. Inkább koncentráljon arra, ami mégis csak bejön. Ha csak a tizede is az elképzeléseinek, már akkor is sikeresnek mondhatja magát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tervei kivitelezésében ma végre figyelembe kell vennie a felmerülő akadályokat is. Hiába érzi azt belül, hogy nincs semmi, ami az útjába állna. Ez koránt sincs így. Ennek felismerése az első lépés a legyőzéséhez.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napon a személyes varázsának köszönhetően meghódíthat valakit. Főleg akkor érezheti a mai tranzitok kedvező hatását, ha épp párkapcsolatra vágyik. Persze nemcsak szerelmi téren kamatoztathatja a varázsát. Új barátokat is magához vonzhat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érzi, majd szétvet az energia! Ideális nap ez a mai a bulizásra, szórakozásra, nagy társasági életre, na és persze randevúra, ismerkedésre is. Igazán jó formában van, vesse be magát!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma békés, harmonikus családi életre számíthat. A konfliktusok elsimulni látszanak, a játszmákat ma nem játsszák le. A közös érdeklődés valami szellemi téma iránt sikerül elfeledtetni a harcokat. Az úgyis értelmetlen és fárasztó is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma nem ismer semmi lehetetlent, még a szokásos kételyei is elhagyják. A párkapcsolat terén most valóban jó lehetőségeket tartogat önnek a sors, amit azonban nem árt kissé erőltetnie. Ma nyugodtan lehet rámenős.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygók nagyon megnövelik a szerelem, az intimitás iránti igényét. Remélhetőleg van kivel megélni ezt, ha nem, akkor ma érdemes ismerkedni! Randira sem találhatna ennél jobb napot.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy barátja szorulhat a segítségére a mai napon. Önhöz hasonlóan érzékeny, és kissé bezárkózó alkat, ezért nem beszél a gondjairól. Ön azonban olyan kifinomult antennákkal rendelkezik, hogy rögtön megérzi, ha baj van.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az érzelmek terén meglehetősen sok sebesülést szerzett már. Köszönheti ezt annak, hogy szívét-lelkét kiteszi, szinte védtelenül áll a kapcsolataiban. Néha még a legközelebbiek is megsértik azonban. Ne rejtse véka alá ezt sem!





 





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás