Nagy szerelmi horoszkóp 2023-ra





Eseménydús lesz 2023 a szerelem terén.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2023.01.02.
horoszkóp

Kos szerelmi horoszkóp 2023

Igazán kedvező év vár a szingli Kosra a szerelemben. 2023 elején olyan emberrel találkozol, aki egy az egyben hasonlít rád. Ugyanazokért a dolgokért lelkesedtek, ugyanazok a dolgok dühítenek fel. Ez a hasonlóság az elején rendkívül izgalmassá és vonzóvá teszi a másikat, kérdés, hogy hosszú távon tudtok-e alkalmazkodni a másikhoz. Ha már régóta párkapcsolatban élsz, akkor más okoz kihívást: a társad több szabad mozgástérre vágyik. Ne korlátozd, hagyd meg az önállóságát, most sok múlik ezen! Ha túljuttok az érzelmi hullámvölgyön, akkor erősebb lesz a kapcsolatotok, mint valaha!

Fotó: Pixabay

Bika szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz, 2023 jól indul a számotokra, meglesz az összhang közöttetek. A február ugyanakkor azért lesz nehéz, mert mindketten mást akartok. Rugalmasak és nyitottak lesztek, de nem akarjátok teljesen feladni a saját véleményeteket. Márciusban jön az áhított közös nevező. Nyáron egy irányba tartotok, közösek a célkitűzések. Ősszel lehet még egy kis konfliktus, a tavaszi problémák újból előjönnek, és novemberre tudjátok végleg lezárni ezeket. Szingliként 2023 januárjában olyan embereket vonzol be, akikkel azonnal meglesz az összhang, de már februárban kiderülhet, hogy mégse olyan ideális az összkép. Ettől függetlenül márciustól biztató időszak indul el. A döntés innentől a te kezedben van!

Ikrek szerelmi horoszkóp 2023

A szingli Ikrek az első negyedévben igencsak lendületes a jegyében járó Mars hatására, de kevés olyan jelentkező akad, aki bírja a tempót… A nagy szerelemre valószínűleg őszig várni kell, de megéri türelmesnek lenni, mert ekkor egy olyan személy lép be az életedbe, akire mindig is vártál. Ha már régóta párkapcsolatban élsz, akkor az év elején bizony nem lesz könnyű veled. A Mars a jegyedben ingerlékennyé tesz. Ám március 24-től elsimulnak a problémák, és a nyár nagy boldogságban telik majd. Ősszel gyermekvállalás vagy valamilyen más vállalkozás foglalkoztat. Ne feledd, ebben is közösen kell majd döntenetek!

Rák szerelmi horoszkóp 2023

2023-ban a párod külföldre akar menni, utazást, munkát, tanulást tervez. Ettől te megijedhetsz, mert nem látod sem aktuálisnak, sem kivitelezhetőnek. A kapcsolatotok veszélybe kerülhet, ha nem tudtok megegyezni. Június végén látszik csak a közeledés, kérdés, hogy nem lesz-e ez már túl későn? Meg kell vizsgálnod, hogy tudsz-e közös jövőt tervezni vele. A döntés a te kezedben van. A szingli Rák számára az év elején nem a párkeresés lesz a központi téma. Jobban izgat a továbbtanulás vagy valamilyen képzés. Emellett nagy álmod valósulhat meg. Évek óta tervezgetsz egy olyan külföldi utat, amit már többször el kellett halasztanod, vagy az is lehet, hogy nem mertél egyedül belevágni. Most találsz olyan társaságot, akikkel szívesen mennél. Ez egy sors fordító élmény lesz. Az út során megismerkedhetsz valakivel, akit neked szánta a sors. És téged neki…

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz, 2023-ban hatalmas változást jeleznek a bolygók. Március 23-án a Plútó jegyváltása, majd május 10-én a Mars Oroszlánba lépése nem kímél titeket. Nem tragédia, ha nem gondolkodtok egyformán, de mindig törekedjetek az álláspontok közelítésére! Ősztől egyre békésebb hónapok jönnek. 2023-at szeretetben zárjátok. Ha szingli vagy, 2023-ban olyan emberrel hoz össze a sors, aki minden régebbi elképelésedet, elvárásodat felülírja. Sosem gondoltad volna korábban, hogy egy ilyen stílusú emberrel képes vagy megtalálni a közös hangot. Sőt, hogy képes vagy jól érezni magad. Nagy nevetéseket, nagy utazásokat ígérnek a bolygók, ha a májusi hónapot átvészelitek viták és szakítás nélkül.

Szűz szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz már régóta, akkor az elmúlt év kissé megtépázta a kapcsolatotokat. 2023-at azzal a szándékkal indítod, hogy visszahozd a szenvedélyt. Ehhez kreativitásra és pénzre is szükséged lesz. Bízol benne, hogy megéri a „befektetés”. Ezt igazolja vissza Szaturnusz március 7-től, Jupiter május 16-tól. Mindkét nagy bolygó tartóssá és erőssé teszi a szövetségeteket. A többi rajtatok múlik: összeköltözés, esküvő, gyerekvállalás, bármi közös. Ha szingli vagy, az előző évi tapasztalatok és/vagy kudarcok miatt óvatosabbá válsz. Egy kicsit elbizonytalanodhatsz, hogy valójában mit/kit is keresel. Március 7. után Szaturnusz, a nagy sors bolygója sorsszerű találkozást ígér. Ez az ember nem fog elsőre tetszeni, de idővel egyre közelebb engeded magadhoz. Május 16. után Jupiter ezt a kapcsolatot elmélyítheti, vagy egy másik embert hozhat eléd. Érdekes és tanulságos lesz összehasonlítani a két időszakot, vagy a két embert…

Mérleg szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz, május 15-ig türelmesebbnek kell lenned a másikkal. A szerelmed túlzottal leterhelt, és iszonyatosan feszült lesz, baleset érheti vagy lebetegedhet. Május 16-tól elmúlik ez a nehéz időszak nála és a kapcsolatotokban. Közben bármikor megkérheti a kezedet, ha még nem tette meg, vagy komolyabbra fordulhat, szintet léphet a szövetségetek. Ha szingli vagy, 2023 elején több jelentkező is akad, aki veled akar találkozni. Ez a bőség zavara lesz. Tényleg zavarba ejtőnek is érzed a nagyszámú érdeklődést. A bolygók azt javasolják, egyelőre ne zárj ki senkit! Május 15-ig kiderül, kivel érdemes komolyabbra fűznöd a kapcsolatot. Idő kell hozzá, hogy kialakuljon a kölcsönös tisztelet, tolerancia, vonzalom, érzés.

Skorpió szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz, a kapcsolatotok szintet fog lépni 2023-ban. Akkor is, ha már együtt éltek, és akkor is, ha még nem. Akkor is, ha van már gyermeketek, és akkor is, ha még nincs. A Jupiter május 16-án jegyet vált, és elindít egy áldott időszakot, ami 2024 júniusáig tart. Ha szingli vagy, 2023-ban találkozni fogsz álmaid szerelmével. Május 16-tól olyan embert hoz eléd a sors, aki méltó társad lesz. Ez egy tartós, komoly, legális, értékes kapcsolat lehet.

Nyilas szerelmi horoszkóp 2023

Ha van párod, 2023 nagyszerű hangulatban indul nálatok. A nehéz körülmények ellenére mindketten bizakodóan vágtok bele az új évbe. Ez a lelkesedés márciusig tart, utána a párod elkezd aggodalmaskodni. Sok türelemre lesz szükséged. Ám a gondok elsimulnak, és a nyár már teljes harmóniában telik. Ha szingli vagy, 2023 első negyedévében optimistán nézel a jövőbe, és ennek megfelelően lelkesen veted bele a magad a párkeresésbe. Márciustól több lelombozott emberrel lesz dolgod. Nem érted, mi ez a tömeges pesszimizmus. Leállhatsz a párkereséssel. Ősztől feltöltődve, újult erővel veted bele magad a társkeresésbe. Ha lesz elég türelmed, év végére megtalálhatod az „emberedet”.

Bak szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz, akkor igazán és végleg el kellene döntened, hogy mit akarsz. A párod addig lesz ingerlékeny és hisztis, amíg benned meg nem születik a teljes elköteleződés. Ha szingli vagy, akkor önmagadat is megleped 2023-ban! Lehet, hogy eddig elzárkóztál és/vagy elítéltél valamit, amit idén bevállalsz. Változtatsz a külsődön, az ismerkedés felületén, és valójában bármin, amit eddig megfelelőnek gondoltál. Nyárra visszatérsz önmagadhoz, de a nyitottságot megőrzöd, és így rád is talál a nagybetűs szerelem.

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz, utólag szerencsének fogod nevezni azt az eltérő hullámzást, ami 2023-ban jellemez benneteket. Hol te, hol a párod lesz mélyponton. Figyelnetek kell egymásra, és amikor a másik feladná, akkor kell gyengédnek és toleránsnak lennetek. Megerősödve kerültök ki ebből a hullámvölgyből! Ha szingli vagy, március 23. és június 10. között más módon fogod keresni a nagy őt. Ez megdöbbentően új élményeket hoz. Kicsit megijedhetsz és visszabújhatsz a csigaházadba június 11. után. Semmit és senkit ne erőltess magadra! Ebben az évben fokozottan ügyelj arra, hogy önmagadat add! Csakis ez hozhatja ela  szerelmet számodra – de ha így teszel, biztos a siker!

Halak szerelmi horoszkóp 2023

Ha párkapcsolatban élsz, álmosan és lassan indul az évetek. Majd Szaturnusz március 7-én belép a Halakba, és szinte azonnal megkomolyodsz. A párod furcsállhatja, hogy nem igényled a pörgést, nem kívánkozol zajos tömegbe. Nyugtasd meg, hogy nincs bajod vele! Összezördülhettek július végén, augusztusban vagy október elején, de az év végére elül a vihar, és ti továbbra is együtt, nagy szeretetben lesztek. ha szingli vagy, vége a komolytalankodásnak. A belső változások más kaliberű embereket vonzanak be az életedbe. Lelassulsz, és türelmesebb leszel. Egy lassan formálódó szerelem kezdődhet az életedben.

(via)





 





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás