RETRO RÁDIÓ

Megperzselheti a szerelem tüze a Rákot





Azonban nagyon jó lenne óvatosnak lenni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.06.
horoszkóp

2023. január 6.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Egyszerre többfelé is nyílhatnak új utak, lehetőségek az ön számára. A baj csak az, hogyha mindent akar egyszerre, akkor szétszórttá, kapkodóvá válhat. Helyezze előtérbe a legjobb lehetőséget!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Izzó, vehemens lehet ezen a napon. Sajnos nem mindenki viseli el, ha ilyen módon viselkedik. De aki pont ilyennek imádja, azt becsülje meg nagyon! Abból a kapcsolatból még lehet valami!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nagy örömét mindenképpen meg szeretné osztani valakivel. Azért gondolja meg jól, kinek dicsekszik. Vannak ugyanis irigykedők a környezetében. Még olyan is, akiről talán nem is gondolná, hogy az. Természetesen ne a párjára gondoljon.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma megperzselheti a szerelem tüze. Még azok is úgy érezhetik, hogy nem férnek a bőrükbe, akik régi, megállapodott és biztonságos kapcsolatban élnek. Pedig jobb lenne, ha beférne, mert az ön számára fontos az állandóság, az érzelmi biztonság.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ha változtatni akar a párkapcsolatán, az csak úgy fog menni, ha magán kezdi. Amíg a párját akarja átformálni, azt fogja tapasztalni, hogy egyre inkább ellenáll önnek. Mihelyt önmagát formálja, a társa is változni fog.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Most nem az számít, hogy igaza van-e, hanem hogy megéri-e a harcot az adott konfliktus. Ez jusson eszébe, mielőtt nekiállna megvitatni valamit valakivel teljesen feleslegesen. Csak a lényegi dolgokra koncentráljon pénteken.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A karrier és a család kerülhet ma zavarba ejtő konfliktusba az életében. Nehéz ma még jó döntést hozni, beszéljen, hagyja mérlegelni a dolgokat. Holnapra már minden tisztábban fog látszani, és könnyebb lesz a döntéshozatal is.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Fontos az őszinteség a párkapcsolatban, de az is, hogy ha már feltárulkozik, akkor legyen kedves is. És hát valóban létezik a kegyes hazugság fogalma is. Nem érdemes minden vizet felkavarni. Van, ami jobb, ha homályban marad.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Párkapcsolatában meghittségre és szeretettel teli melegségre számíthat a mai napon. Nem is ezen a téren adódnak gondjai. Viszont ami a munkahelyi problémákat illeti, arra is megoldási javaslattal szolgálhat a párja.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Egy régóta tervezett beszélgetésre keríthet ma sort. Ugyan nem úgy zajlik minden, mint ahogy azt eredetileg eltervezte, de még így is nagyon szerencsés végkifejletre számíthat. Egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb lesz.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Szinte minden akadályt könnyedén le tud győzni ma. Persze csak akkor, ha a jövőt építi és nem a múlton kesereg. A korábbi félreértések tisztázására ugyanis alkalmatlan ez a nap, s ha nagyon erőlteti az ilyen beszélgetéseket, a végén ön érzi majd kellemetlenül magát.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely valaki nem túl kedvelt ismerősével történhet ma. Ne bújjon ki a találkozás alól, a végén kedvére lehet.


 





 





Ezeket olvastad már?
Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás