RETRO RÁDIÓ

Ilyen napra számíthat ma a Rák





Ez a csillagjegy most nem merül el az apróbb részletekben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.09.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hétfőn érdemes lenne belekezdeni valamilyen új cél megvalósításába. Ez egy hosszabb távú dolog lehet, aminek az alapjait jó lenne máris letenni. Valamilyen szerződéskötésre vagy tranzakcióra is sor kerülhet, ezért jól kell koncentrálnia, és helyesen kell döntenie. Menni fog, higgyen magában!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Változásra vágyik. Az események ugyan nem olyan sodró lendületűek, mint ahogy ön szerette volna, de azért valami mégis elkezdődik épp ezen a hétfői napon. Csendesen, szinte észrevétlenül, de valójában nagyon jelentősen haladnak a maguk útján a dolgok...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön rendkívül változékony és rugalmas típus, ami sok helyzetben a javára válik, mert alkalmazkodóképessé teszi minden helyzetben. A hosszú távú tervek megvalósításában azonban a hátrányára válhat a kitartás hiánya. A bolygók hétfőn segítik, hogy kitartóan, elszántan haladhasson a megvalósítás útján.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Remek napja lesz hétfőn. Most nem merül el az apróbb részletekben, hanem nagy látószögből, teljes egészében látja a világot, és ezzel együtt könnyen átláthatja az összefüggéseket is. Minél diplomatikusabban lép fel, annál könnyebben érhet célt. Inkább a lassú, de biztos haladásra törekedjen, semmint a gyors döntésekre.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az elszántság jó dolog, de vigyázzon, minden helyzetben próbálja megőrizni az érzékenységét is. A viták elfajulhatnak, ha nincs tekintettel a másik érzéseire... Ha viszont empatikus is másokkal, sok sikert arathat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hétfőn egészen megmakacsolhatja magát, ami bizony komoly konfliktust okozhat a családban. Jól tenné, ha visszatérne a jól megszokott kedvességhez, a diplomatikus hozzáálláshoz, így a családi harmóniát is megőrzi.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy váratlan esemény borítja fel a mai napra tervezett dolgait. Ne keseredjen el, a hatás nem lesz olyan borzasztó, mint amilyenre első ijedtségében gondol. Ha megőrzi a hidegvérét, még jól is elsülhet a dolog.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jobban oda kellene figyelnie a stílusára: hétfőn valakit könnyen megbánthat, ha túl gyorsan és átgondolatlanul mond ki dolgokat. Nem mintha nem tapintana rá a lényegre, sőt. De ez fájó lehet. Inkább csak négyszemközt tegyen megjegyzéseket, és akkor se csípős hangon. Így sokkal inkább eljut a másik fülébe az üzenet...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerelmi életében váratlan fordulat következhet be. És bármilyen konfliktus is jön elő, vegye észre, hogy milyen lehetőségeket hordoz magában a megújulásra. Minden jóra fordítható, ha képes magasabb nézőpontból látni a dolgot.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha valami jó elképzelése van, ön sohasem engedi magát befolyásolni, hogy azt végre ne hajtsa. A szerencse is az ön malmára hajthatja a vizet ma, mert ötleteihez támogatót is találhat. Használja ki a mai nap kedvező csillagállásait. Ez a találékonyság és céltudat a magánéletben is jól jön.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munkában a járt utat a járatlanért most nehogy elhagyja. A rutin az egyetlen biztos erő, ami átsegíti a kihívásokon. Merthogy hétfőn alaposan meglephetik az események, és nagyon is gyorsan kell majd reagálni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy régi, lezáratlan ügy kerülhet előtérbe, ami kellemetlen perceket okozhat most önnek. Úgy látszik, most van az ideje annak, hogy megoldja, amit akkor elmulasztott. Ha ma lenyeli a keserű pirulát, nem lesz több gondja.





 





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás