RETRO RÁDIÓ

Hűtlen a párod? Ezzel a 3 csillagjeggyel kell vigyázni!

Bár az adott személy csillagjegye nem határozza meg automatikusan, hogy félre fog-e lépni, vannak horoszkópok, amelyek szülöttei közül gyakrabban kerülnek ki hűtlenek.Megosztás
Szerző: Metropol
2023.01.26. 13:00
megcsalás horoszkóp kapcsolat

A megcsalás nemcsak lelki, hanem fizikai fájdalmat is képes okozni. Vannak jelei, ha a választottad máshol keresi a boldogságot, és talán jobban érdemes figyelni, ha az alábbi csillagjegyek szülötte a választottad.

Nem szeretnénk általánosítani, de jó tudni, hogy vannak kalandvágyóbb személyiségjegyek! Fotó: Shutterstock

A Mérlegek tele vannak jó tulajdonságokkal, leszámítva a megcsalásra való hajlamot. Mivel rendkívül kacér csillagjegyről van szó, nem szeretik magányosnak érezni magukat és fel akarják hívni magukra a figyelmet. Veszekedésbe sem bonyolódnak, ezért akkor is más felé kacsinthatnak, ha nem boldogok és menekülni akarnak az aktuális kapcsolatból. 

A Kos hevességéről híres és arról, hogy szexmániás csillagjegy. Mivel hajlamos könnyen elunni magát, a partnerének résen kell lennie, hogy ne legyen ideje kikacsintani a kapcsolatból. A csillagjegyre az is jellemző, hogy képes egész éjjel bulizni, ilyenkor pedig többet iszik a legtöbb embernél, ami szinte garantálja a vad éjszakát számára. Akkor lehetsz megfelelő partner számára, ha te is kalandvágyó vagy és impulzív!

Az Ikrek társaságfüggő személyiség, aki az izgalmat keresi, így nagyobb valószínűséggel csalja meg partnerét, mint más csillagjegyekSzámára gondot okozhat, hogy hosszú távon egyetlen személyhez ragaszkodjon. Egy Ikrek, aki nem tudja eldönteni, hogy őszintén szerelmes-e jelenlegi párjába, megpróbálhat randevúzni másokkal, hogy megértse valódi érzéseiket.

 

Ezeket olvastad már?
Ezt a 3 ételt kerüld a puffadás elkerülése érdekében

Ezt a 3 ételt kerüld a puffadás elkerülése érdekében

Tuti spórolási tipp: jön a fordított bevásárlólista!

Tuti spórolási tipp: jön a fordított bevásárlólista!

Erre a két csillagjegyre komoly konfliktus vár szombaton

Erre a két csillagjegyre komoly konfliktus vár szombaton

Ekkor találod meg a szerelmet! Tavaszi, nyári horoszkóp!

Ekkor találod meg a szerelmet! Tavaszi, nyári horoszkóp!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás