RETRO RÁDIÓ

Ezek a legegoistább csillagjegyek!





Mit gondolsz, a Szűz a legönzőbb csillagjegy vagy az Oroszlán? Meglepő, de nem. Íme egy lista, melynek dobogósai eddig szépen rejtegették, hogy milyenek is ők valójában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.11.
egoista horoszkóp

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A Szűz az utolsó helyet foglalja el az egoisták rangsorában, mindenki őszinte csodálkozására. Kis hisztik beleférnek, de elkötelezte magát annak az ígéretének, mely szerint kedves és segítőkész lesz, ezért lelkesen támogat mindenkit, akit kell. Néha a szomszédok már unják is. Hasznos és jó tagja akar lenni a társadalomnak, igaz, úgy, ahogyan ő gondolja. És naná, hogy a Szűz jobban tudja, hogy mit szeretnél, mint te magad…

Bak

XII. 22.–I. 20.

A Bak előbb mérlegeli, hogy valóban szükség van-e az ő segítségére, mert ha úgy érzi, semmi értelme strapálnia magát, akkor visszavonul. Az ő túlzott emberszeretetének is vannak határai. De ha segítséget kérnek tőle, soha nem mond nemet, mert az főbűn nála. Szerinte, aki elfordul a segítséget kérőktől, az a pokolba kerül. Igaz, ő maga meg van győződve arról, hogy neki is joga van bármit kérni, és azt meg kell neki adni.

Halak

II. 20.–III. 20.

A Halak annyira el van merülve a saját kis világában, hogy nem nevezhető önzőnek pusztán azért, mert annyira kilóg a hétköznapi emberek sorából. Ez a fogalom is idegen tőle. De amikor a Halak végre kiemelkedik az ő saját kis védőburokjából, mindig kész segíteni. Egyszerűen azért, mert már hiányoznak neki a „nyomorult kisemberek”, és mert tele van jósággal, valakiken meg ki kell élni azt.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A Mérleg annyira jó akar lenni, hogy rohan felajánlani a szolgáltatását mindenkinek, aki valamilyen módon csak utalt rá, hogy szüksége van rá. Legbelül a Mérleg jól tudja, hogy mindezt magáért teszi: lesz egy újabb adósa. Mindezek ellenére el kell mondani róluk, hogy képesek az önfeláldozásra, és nem utasítanak el szinte senkit, szinte soha. Így már nem is olyan fontos az ok, ami valójában mozgatja őket.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az Oroszlánt egoistáknak tekintik, de valójában nem így van. Arról van szó csupán, hogy az Oroszlánok nem foglalkoznak apróságokkal, és az ő szemszögéből mindenki apróság, aki nem önmaga, és nem tartozik a belső köréhez. Ha az Oroszlánt egoistának tartod, jobb, ha átgondolod. Csak nem kerültél közel hozzá. Az Oroszlán ugyanis ha kell, odaadja az utolsó ruháját is. Lehet, hogy az a szomszéd inge lesz, de ez részletkérdés.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Az Ikrek nem nevezhető sem önzőnek, sem áldozatkésznek. Egyszerűen valahogy kimarad az egoista kategóriából, mivel nem érdeklik az általa nyomorultnak tartott emberek problémái, hiszen vannak érdekesebb dolgok is ebben az életben. Néha saját magát is szánalmasnak tartja, a mindennapi gondjai, terhei miatt, de ezt természetesnek veszi. Minderre csak annyit mond: „Hagyd abba a nyafogást, menj dolgozni!”

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ha segítésről van szó, a Skorpió nem tud másra gondolni, csak a szeretteire, amíg a horogra nem akad. Ha ez megtörténik valamiért, a lelki szemei előtt szinte rózsakertek virágoznak, pillangók röpködnek, angyalok gyülekeznek, csilingelő hangon a fülébe súgva: „Valóban csodálatos ember vagy!” És a Skorpió készen áll arra, hogy minden lehetséges módon segítse felebarátját. Ez azonban ritkán jön, és gyorsan megy.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Igazán furcsa ember a Nyilas, hiszen egy része teljes mértékben egoista, másik része pedig a velejéig önzetlen. A titok azonban egyszerű: a Nyilas szereti pótolhatatlan megmentőnek érezni magát, hiszen ez kiválóan szórakoztatja az egóját. Ha támogatás kell a Nyilas jegy szülötétől, akkor számíthatsz rá, de aztán dicsérd! Igaz, ha a felebarát megsegítésének módja sérti a Nyilas érdekeit, akkor ne számítson semmire.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

A Vízöntő azért nem jutott a dobogósok közé, mert kivételesen őszinte. Ha azt mondja, hogy ő önző, akkor ezt mindenkinek el kell hinnie. És később mondhatja a csodálkozó szempároknak, hogy „de én megmondtam!”. Kevesen hisznek nekik, mert az elején kedves, megértő embernek tűnik. Tehát: ha a Vízöntő kijelenti, hogy egész életében a kanapén kíván feküdni, és a hasát nézegetni, higgye el mindenki! Ezt foga tenni!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Bronzérmet kap a rászoruló emberek segítője, az állatöv fő jótevője, ami váratlan fordulat. És mindez azért, mert minden nemes cselekedetét, lépését egyetlen inger diktálja: az érzés, hogy milyen hihetetlenül menő, amikor mindenkinek segít, mert ő jó. Szóval, ha a Rák tesz érted valamit, akkor persze örülj és hálálkodj, de ott legbelül tudd, hogy a Rák nem érted teszi, amit tesz. Egyáltalán nem. Magáért!

Bika

IV. 21.–V. 20.

A megtisztelő második helyet a Bika kapja, aki egész életében a saját egoizmusa miatt ostorozza magát, de nem változtat. A Bika, ha kell, kész odaadni az utolsó falatot is, de megjegyzi, hogy ezzel mit is vont meg saját magától. Ez a belső feszültség egész életében kísérti őt, amit úgy próbál meg ellensúlyozni, hogy háromszorosan jutalmazza magát minden jótett után.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Az első helyet, az aranyérmet, és az egész állatöv fő egoistája címet a Kos kapja, akit szigorúan véve még csak körültekintő egoizmussal sem lehet vádolni: a Kos egyszerűen képtelen nem csak önmagára gondolni. Mások eszébe sem jutnak. Na jó, a családtagjai néha igen, de akkor azok sem örülnek teljes mértékben, hiszen a segítsége úgy érkezik, ahogyan és akkor, amikor azt a Kos akarja, és az nem biztos, hogy az igazi.





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás