RETRO RÁDIÓ

Elképesztő, amit mára ígérnek a csillagok az Oroszlánnak





Egyszerűen csak merj nagyot álmodni és tervezni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.05.
horoszkóp

2023. január 5.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Nem kellene olyan türelmetlennek lennie, várja meg, amíg tisztázódik a helyzete. Talán amit ma veszni lát, az holnapra busásan megtérül. Csak egyet nem szabad: aggodalmaskodnia. És felesleges is, mert a bolygók jelzése szerint minden nehézsége elrendeződik.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma nagyon kiszámíthatatlan hangulatban van, amit a környezetében élők meglehetősen sérelmesnek élnek meg. Nem kellene minden apróságnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. A helyzet attól is függ, milyennek látja.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Igazán szilárdnak érezheti a pozícióját. A tehetségét ismerik és elismerik, teljesen biztos lehet abban, hogy helyes utat választott. Ha vannak ellenlábasai, akkor azt az irigységnek tudhatja be. Ez ellen nem tehet semmit.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Jó úton jár, de figyeljen rá, ne kerüljön a túlzó elvárások csapdájába. Időnként ugyanis hajlamos összekeverni az álmait a valósággal. Igaz, a valóság a reményeiben, vágyaiban gyökerezik, de ahhoz stabil alap, jó föld, azaz kitartás kell, hogy meg is valósuljon.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A csillagai arra biztatják, hogy most tervezze meg a közeljövő új céljait. Ha csak a negyede valósul is meg a terveinek, még az is csodálatos lehet. És igaza van, ha nagyot akar. Kicsit akarni önmaga alábecsülése lenne.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma önnek kell megtalálni a mértéket. Sok jó lehetősége adódik, szerelemben, munkában, üzletben, de ki kell rostálnia az igazit, az értékeset a talmi ígéretek közül. Jó szeme van hozzá, és a szíve is a helyén!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Nehezen viseli a hirtelen kialakuló változásokat, gyökeres fordulatokat, amik keresztülhúzzák a számításait, a mai nap pedig bővelkedhet ezekben… Jobb, ha eleve készül lelkileg arra, hogy ma nyitottan, nem dühvel kell ezekre reagálni.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Jó helyen lesz jó időben, és a szerencse valamilyen módon megnyilvánul csütörtökön az életében. Lehetséges, hogy nyer valamit, vagy váratlan jó hírt kap, de olyat, amire álmában nem gondolt volna.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma végre szép nap előtt áll. Az élet minden területén szerencsés lehet, és végre jól érezheti magát. Egy olyan hírt is kaphat, ami hosszú távon is befolyásolja a jövőjét, vagy egy váratlan szerencsés helyzet adódhat.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Mozgékony és kreatív, ráadásul ma bárkivel harcba száll, hogy a céljait elérje. Kicsit próbálja meg gyakorolni a megértés és beleélés művészetét is. Többre megy ezzel, mintha csak a saját igazát hangoztatná.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Lehet, hogy a legnagyobb baja a kiegyensúlyozatlanság. Hol a bőség, hol a szűkség a gondja. Most valószínűleg az, hogy túl sok a munkája. Persze a körülményekhez képest még mindig inkább örülhet ennek, ahelyett, hogy szomorkodna.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Mindig azt reméli, hogy az elkövetkező időszak nyugodtabban, harmonikusabban fog telni. Ez így is van, de csak akkor, ha ön is esélyt ad erre. Vannak persze elmaradhatatlan kötelességei, de van, ami várhat.


 





 





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás