RETRO RÁDIÓ

A Szűznek most a legkönnyebb színt vallania!





A bolygók állása kiváló a Szüzek számára a héten, hogy utaljon az érzéseire annak a személynek, aki régóta tetszik! A párkapcsolatban lévő Ikrek helyzete a héten nem túl rózsás, de közös akarattal megoldódhat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.10.
horoszkóp

Kos
III. 21. – IV. 20.
Rendkívül nehéz döntést kell meghoznia a héten a Bikának. Lehetséges, hogy utána megromlik a kapcsolata a partnerével. Azért, hogy ezt lehetőleg elkerülje a Kos, a csillagok azt tanácsolják: mindenképpen vonja be őt is a lépéseibe: kérjen tanácsot tőle, hadd érezze: az ő szava is számít. Ha esetleg ellenzi a partner a Kos döntését, próbálja meg elmagyarázni neki, miért fontos most ez.

Bika 
IV. 21. – V. 20.
A héten Vénusz, a szerelem istennője a kegyeibe veszi a Bikát, ugyanis a szerelem végre rámosolyog ennek a jegynek a szülötteire. Olyan visszajelzést kap valakitől a Bika, amire már régóta áhítozott. Boldog napok várnak azokra is, akiknek már van párjuk. A csillagok azt üzenik: félre a tolakodással, a szemtelenkedéssel, mert fontos mások határainak a tiszteletben tartása.

Ikrek 
V. 21. – VI. 21.
Az egyedülállóknak most érdemes igazán bedobniuk magukat az aktív párkeresésbe, mert a bolygók állása minden eddiginél jobban kedvez a szerelem eljövetelének. A párkapcsolatban élő Ikrek valamelyest eltávolodhatnak a partnerüktől, ami rengeteg félreértést, sértődést hoz maga után. Ha a jegy szülötte is akarja, megállíthatja az elhidegülést a szerelmétől.

Rák 
VI. 22. – VII. 22.
A Rák a héten jobban jár, ha óvatos lesz a környezetével. A párjával is jobb a visszafogottság, de ez leginkább az új ismeretségekre vonatkozik. Vannak, akik eddig sikeresen elrejtették mérgező, rosszindulatú mivoltukat, de lassan lehull a lepel. A párkapcsolatban élő Rákoknak érdemes átgoldolniuk párkapcsolatuk gyengeségeit, hogy aztán közösen dolgozzanak a megoldáson.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 23.
Az Oroszlánnak érdemes megjegyeznie, hogy a partnere a támasza! Ez a hét döntő fontosságú lehet a jegy képviselőjének, így a csillagok azt tanácsolják, ne rohanjon szoros kapcsolatokat kezdeni új ismerősökkel. Figyeljen arra, amit az emberek mondanak. Ha lehet, kerülje el vagy rázza le az energiavámpírokat. A szórakozást azonban ne hanyagolja!

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
Ha a Szűznek megtetszett valaki, ne féljen finoman utalni az érzéseire. Nem érdemes azonban rögtön mindent őszintén elmondani, lerohanni a másikat, hiszen a szerelmi fronton nem mindig sikeres az ilyen jellegű könnyedség, de ezen a héten sokkal könnyebb lesz színt vallani. A Szűznek most a családjára is összpontosítania kell. Tegye félre a feladatait, azok megvárják!

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
Van egy titka a Mérlegnek, amelyet eddig nem osztott meg a partnerével, de most eljött az idő, amikor félelem nélkül felfedheti a kártyáit. Kiváló ez a hét a közeledéshez, a szerelem megerősítéséhez, de csak óvatosan, mert a túlzott érzelmesség nem kívánt reakciókhoz vezethet. A magányos Mérleg találkozhat egy olyan személlyel, akit a sors küldött neki.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
A csillagok segítenek a jegy képviselőinek megbirkózni a sérelmekkel. Itt az idő, amikor végre meg lehet, és ajánlatos is megbocsánati magának és másoknak. Amint megszabadul a Skorpió a sok negativitástól, észreveszi, hogy az élet teljesen új színekben pompázik majd. A nyitott és bátor Skorpiók új ismeretségekre, sőt viharos románcra számíthatnak.

Nyilas 
XI. 23. – XII. 21. 
Legyen nyitott erre a világra a Nyilas, főleg abban az esetben, ha éppen kapcsolatot keres. Egy röpke összekacsintás valakivel ezen a héten egy ígéretes kapcsolathoz vezethet. A csillagok azonban azt javasolják, hogy a jegy szülötte ne próbálja megszépíteni a magáról szóló életmesét, legyen őszinte. A leendő partnere értékelni fogja az őszinteségét.

Bak
XII. 22. – I. 20.
Szinte elmerülnek a szerelemben a jegy képviselői. Minden más dolog háttérbe szorul. A szerelmes Bak minden szabadidejét és gondolatát, fantáziáját, lélegzetét a partnerének szenteli. A csillagok arra biztatják: nyugodtan engedjen utat az érzelmeinek! Ha lehet, utazzanak el valahová nyaralni, pihenni! Erre vágyik mindkettőjük lelke és teste is!

Vízöntő
I. 21. – II. 19. 
Nem túl kedvező ez a hét, ugyanis a Vízöntő és kedvese között sok lesz a félreértés, valamint kialakul egy bizalmatlan légkör is, amely megágyaz a vitáknak. Valamiért a magyarázatok sem érnek célt, és a Vízöntőt elhagyja az ékesszólása. Fennáll a veszélye, hogy a jegy képviselője egy megszállott csodálót szerez, és ez nem csak az egyedülállókra érvényes.

Halak
II. 20. – III. 20.
Gyakran veszekszik mostanában párjával a Halak, ezért itt az ideje, hogy leüljenek beszélgetni. Aki tart a helyzettől, annak érdemes gondolatban elpróbálnia elmondani a gondolatait, meglátásait. A lényeg az őszinteség. Türelemre van szükség, és ha lehet, nem szabad újabb konfliktust generálni, hiszen úgy még nehezebb helyreállítani a bizalmat.





 





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás