RETRO RÁDIÓ

A Baknak lassan helyreáll a belső egyensúlya





A harmónia kívül-belül kezd meglátszani önön.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.10.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden a szokott módon kezdődik a napja, de valamilyen hír kizökkenti fásultságából. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hall, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életében.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon nehéz önt befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni önre. Első körben persze neki is ellenáll, de ez csak a látszat. Jól is teszi, ha hallgat az illetőre.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bölcs belátással viszonyul a változó körülményekhez. Ez a kompromisszumkészség ma nagyot lendíthet a sorsán, mert sikerül ott is meglátnia az esélyt, a lehetőséget, ahol más nem találja.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ez a nap alkalmas lehet a nagyobb döntések meghozatalára. Lehet, hogy ez még mindig nem a végleges megoldást jelenti, de jó áthidaló lépés lehet a közeljövőre nézve. Hallgasson az intuíciójára!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedden nem kell annyit kutatnia a lehetőségek után, mert azok szinte maguktól önre találhatnak. Ráadásul ezek nem a szokásos hétköznapi esélyek, hanem annál jóval többek. Igazi kiemelkedésre nyílik most alkalma, módja.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön nem az a fajta, aki mindenkinek szeretne megfelelni. Igaza is van, elsősorban önmaga elvárásaihoz kell igazodnia. Ez másokra viszont nem áll. Adja meg a családtagjainak is a kellő mozgásteret!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma valahogy nyugtalanító módon mögé lát az emberi szándékoknak, motivációknak, viselkedésnek. Az a fontos, hogy próbáljon jó szemléletű és energiájú emberek társaságában lenni, mert ők a jót ragasztják önre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Amit a mai napon átél a magánéletben, valójában már egy régi esemény lenyomata a lelkében. Ha képes arra, hogy tisztán lásson, és helyesen értékelje az életét, akkor ezt önmagának is be kell látnia. Akkor végre ön is másként fog reagálni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma rengeteg energiája van, ezért képes végre olyasmivel foglalkozni, amire hivatott, ami az igazi életfeladata. Lehet, hogy ez a másokkal való foglalkozás épp. Ön bennük, általuk tud kiteljesedni. A jósága a forrás ehhez.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Végre megtalálhatja a lelki nyugalmat, lassan a belső egyensúlya is helyreáll. A harmónia kívül-belül kezd meglátszani önön. Van ugyan még mit tennie érte, talán nem is kevés. Kezdje meg a nagytakarítást kívül-belül!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kedden nyugalmas napra számíthat, és az események megerősítik a belső elhatározásaiban. Márpedig ha ön tudja, merre tartson, akkor nincs olyan kihívás, amivel ne birkózna meg.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Érdekes álma lehet. Talán égi üzenet érkezik önhöz ezen a „csatornán” keresztül. Másként is megnyilvánulhatnak a mai erős, spirituális energiák: erős sugallatai, megérzései lehetnek. 





 





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás