RETRO RÁDIÓ

Vegye a kezébe a kezdeményezést a Nyilas: lássa meg, ki az, aki találkozni szeretne vele





Lehet egy titkos hódolója a Nyilasoknak, aki nem mer kezdeményezni. A mai nap tökéletes arra, hogy ők ragadják meg a gyeplőt és invitálják meg az illetőt egy kávéra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.06.

2022. december 6.

Horoszkóp


Kos (03. 21.–04. 20.)

A csillagai ma is a túlzásra való hajlamát hozzák sajnos előtérbe. Ma leginkább a kötelességteljesítés terén vetheti el a sulykot, aminek következtében teljesen túlvállalja magát. Vállaljon kevesebbet, és készítsen pontos időbeosztást!


Bika (04. 21.–05. 20.)

Ki kell mondania valamit, ami már régóta nyomta a lelkét. Ám vigyázzon, mert ha olyannak fedi fel a titkát, aki megbízhatatlan, akkor azzal nagy lavinát indít el önmaga ellen. A legjobb bizalmas, aki valóban tud titkot tartani, egy Skorpió barát lehet.


Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A türelem ma nem az erőssége, ezért szokatlanul erőszakosnak tűnhet a környezete szemében. Méghozzá minél szelídebb és megengedőbb volt az eddigiekben, a mai napon annál meglepőbbnek fogják találni, hogy határozott is tud lenni.


Rák (06. 22.–07. 22.)

Hála a jó természetének önt megbízható és szorgalmas embernek ismerik, és egyre inkább elismerik a munkahelyén. Sajnos annyira, hogy lassan minden komoly feladatot önre bíznak. Ezért viszont már több pénz járna: tudassa a főnökével!


Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ha eddig sikerült is halogatnia, tovább már nem teheti meg: amit nem szeret, azt ma el kell végeznie. Szerencsére kellően ihletett állapotban találja önt ez a mai nap, simán megtalálja a kézenfekvő megoldást még a legbonyolultabb kérdésekre is.


Szűz (08. 23.–09. 22.)

Egy váratlan esemény hirtelen mindent megváltoztathat az életében. Ön hajlamos a tökéletességre, ezért a mai napon máris kapkodni kezd. Higgadjon le, és inkább készítsen listát a teendőkről. Az időbeosztás kövesse a fontosságot!


Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Sikerül ma felbosszantania magát. Valakinek a kicsinyessége vagy értetlensége már annyira bántja, hogy nem tudja tovább türtőztetni magát, és kifakad. Ne vigye haza a bosszúságot! A párjával ne vesszen össze!


Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Nehéz nap lehet önnek a mai: szinte belefullad a munkájába, ki sem lát a teendőkből. Kesergés helyett inkább mégis arra gondoljon, hogy mennyire örülhet, hogy egyáltalán van dolga. Ez ügyben ma módja lesz valaki másnak is segíteni.


Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Van valaki, aki nagyon szeretne találkozni önnel, de sehogy sem tudja a módját, hogyan vegye fel a kapcsolatot. Ha sejti, kiről van szó, akkor menjen elébe a dolognak, és kezdeményezzen. Ha nem, akkor ma biztosan ad valami jelet a sorsa az illetőről.


Bak (12. 22.–01. 20.)

Unalmasnak ígérkezik a napja. Különösen, ha magányos, és a csizmájába senki nem csempészett apró ajándékokat érezheti úgy, hogy ez egy újabb szürke hétköznap. Kesergés helyett inkább gondoljon arra, hogy kit lephetne meg ön apró ajándékkal!


Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Aligha érezheti ma magányosnak magát, annyi a barátja, barátnője, aki körülveszi önt. Ha mégsem így lenne, akkor pedig könnyű a dolga: csak hívja fel egy rég nem látott ismerősét. A beszélgetés persze személyesen a legjobb.


Halak (02. 19.–03. 20.)

Túlfűtött érzelmek jellemezhetik: hol túl haragos, máskor meg túláradóan szerető. Próbálja megtalálni ebben a nagy hullámzásban a középpontot! Az este már jóval higgadtabb hangulatban telik.


 





 





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás