RETRO RÁDIÓ

Váratlan fejlemény, ma valami különleges vár a Bakra

Véget érhet az elmúlt hetek keserű időszaka.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.01. 07:30

2022. december 1.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nagy szüksége lehet a higgadtságára. Az események felgyorsulhatnak ön körül, és ezt még önnek is nehezére eshet követnie. Ám, ha felveszi a ritmust, ha elkapja a „flow”-t, akkor a helyzet hullámlovasává válhat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma csupa jó dolog történhet önnel, ami átvarázsolja ennek a szokásos munkanapnak az unalmát. Kifejezetten jól érezheti magát a munkahelyén is, és még az a csoda is megeshet önnel, hogy élvezi a munkáját. De a munkatársai társaságát mindenképpen.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap a megoldások napja lehet. Sokféle ügyes-bajos dolgára pontot tehet, amik eddig nyomasztották. A megoldás úgy adódik, mint égből a villám. Szinte egy csapásra. Maga sem érti, hogy mindez eddig miért nem jutott az eszébe.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, szórakozás. Eddig mindig a háttérbe húzódott. A családjában is ön volt a láthatatlan gondoskodó. Most itt az ideje annak, hogy kicsit a fénybe álljon. Sütkérezzen benne, dicsekedjen!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Rengeteg a zavaró körülmény a mai napon, érzelmi viharokra, logisztikai csavarokra számíthat. Ezért a nagy koncentrációt igénylő munkákat jobb, ha inkább elhalasztja máskorra. Hirtelen döntéseket kell ma hoznia.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne engedje, hogy mások a fejére nőjenek, és állandóan utasításokat adjanak önnek. Eléggé önálló már, és tudja, mit akar: kövesse bátran a céljait. Ez persze nem azt jelenti, hogy útmutatás nem fogadhat el.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valaki a tanácsáért folyamodik önhöz. Vigyázzon, mit mond, mert nem helyes, ha ön akar dönteni mások helyett. Ez esetben ugyanis a felelősség is az öné lesz. Ekkora terhet nem vehet a vállára! Csak a mérlegelésben segítsen!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok a feladat, sok a munka, de ön szerencsés természet, és félre tudja tenni a feladatokat, és megélni a pillanat szépségeit. Ma is lehet egy ilyen élménye, amikor muszáj is lelassítania.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy munkahelyi intrika aligha lehet önre hatással. Szerencsére ma sem hagyta otthon a felhőjáró cipőjét, ezért képes mindent felülről, és így kívülről szemlélni. Az alantas dolgok távol állnak öntől. Ezért nem is keveredik bele.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Enyhül az utóbbi időszak borúja a szívében. Valaki a segítségére lehet a felhőoszlatásban a mai napon. Talán csak egy mosolyt kap, talán egy virágot, ölelést, vagy még annál is többet... Nem több ez a kaland, de nem is kevesebb.


Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Párkapcsolati gondjainak megoldására nem az a módszer, ha csapot-papot otthagy, és lelép. Ezzel a gondok nem megszűnnének, hanem épphogy csak fokozódnának. Az értelmes beszéd sok mindenre megoldás. Erre is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kicsit indulatossá vált az utóbbi időben. Talán túlterheltsége, vagy idegi kimerültség lehet a háttérben. Valamilyen be nem vallott gond is gyötörheti a lelkét. Merüljön el magában, mi is lehet a gondok forrása.

 

Ezeket olvastad már?
Zenélni akarsz? Így válassz magadnak hangszert

Zenélni akarsz? Így válassz magadnak hangszert

Bika! Érkezik a bók, méghozzá attól a személytől, akitől vártad!

Bika! Érkezik a bók, méghozzá attól a személytől, akitől vártad!

Ezt a csillagjegyet ma váratlan szerencse éri

Ezt a csillagjegyet ma váratlan szerencse éri

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás