RETRO RÁDIÓ

Skorpió! A szerelem melletted áll, csak vedd észre!





A Skorpiónak a héten nyitott szemekkel ajánlatos járkálnia, ugyanis valaki a közelében több szeretne lenni, mint barát. Szerelmes időszak jöhet, ha ő is úgy akarja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.12.

Kos
III. 21.–IV. 20.
Kedvező hét lesz új kapcsolatok elindítására vagy a régiek befejezésére. A lényeg az, hogy egyedül csak te érezheted, melyik variációra lenne szükséged. A napokban egy végtelenül unalmas ember „támadhat meg”, akitől rendkívül nehéz lesz megszabadulni. Néhány kellemetlen órád eltelik majd vele, de ha diplomatikusan le tudod szerelni, nyert ügyed lesz a későbbiekben.

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Egy közeli személy tőled várja szinte a megváltást, legalábbis ami a tanácsaidat illeti. Igaz, hogy magad sem érted, miért éppen téged ért ez a megtiszteltetés, de összeszeded minden gondolatodat és megpróbálsz okosakat mondani. A kedvesed szintén gondban van, ezért állj mellé és mond el neki, hogy bármiben számíthat rád. Csak nézz a szemeibe, azok nem hazudnak!

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Úgy tűnik, a körülötted lévők közül néhányan a hátad mögött beszélnek rólad, ám ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. De ne aggódj! Hamarosan lehetőséged nyílik rá, hogy beszélgess egy jót a pletykásokkal. Próbálj ki az elkövetkezendő hetekben valami teljesen szokatlan dolgot, hogy felrázd az életedet. Ez segít abban is, hogy tanulj valami érdekeset magadról.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Valószínű, hogy túl sok időt szentelsz a munkának, miközben feladod a magánéletedet. A partnered úgy érezheti, nem értékeled ezt a kapcsolatot. Vigyázz, nehogy végül belefáradjon ebbe a helyzetbe. Próbáld meg a kellemeset a hasznossal kombinálni, különben hamar megbánhatod, hogy semmit sem teszel kettőtökért. A tennivaló mindig sok lesz, nem kell kapkodni.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Fokozatosan erősödik a pozitív trendek hatása körülötted, ezért érezni fogod, hogy a helyzeted stabilabbá, kiszámíthatóbbá válik. Lehetőséged nyílik arra, hogy a számodra fontos dolgokra koncentrálj. Ez az időszak kedvező lesz arra, hogy jobban működjön a legközelebbi emberekkel a kapcsolatod. Jól sikerülnek a családi események, a baráti találkozók.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Helyezd előtérbe a számodra fontos dolgokat és kezdj el azzal foglalkozni, amit igazán szeretsz, és amit már régóta szerettél volna, de soha nem döntöttél. Ne feledd: ezt most szabadon megteheted, és ha jól érzed magad, sugárzik majd belőled a boldogság. Sokan szeretnének egy ilyen ember közelében lenni. A kapcsolatodban gondot okozhat, hogy valakik megpróbálnak beleszólni. 

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Nyugodtan meg lehet majd beszélni néhány komoly kérdést a szeretteiddel, és ha van rá lehetőség, közösen hozzátok meg a fontos döntéseket. Megkönnyebbülsz, hiszen jobb úgy igent mondani valamire, hogy tudod: mögötted állnak a legfontosabb emberek. A szerelem még várat magára. Itt az ideje, hogy közelebbről is szemügyre vedd a magánügyeidet és felismerd az érzéseidet.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Érdemes körültekintőnek lenni mindenben, ami a pénzzel kapcsolatos. Ne siess a vásárlásokkal kapcsolatos döntésekben, gondold át kétszer, mielőtt bármilyen pénzügyi kötelezettséget vállalsz. Szerelmi téren a csillagok szerint nem akarod látni, mi történik körülötted. Van valaki a közeledben, aki több szeretne lenni, mint egy barát. Nyisd ki a szemed, és nem fogod megbánni.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Óvatosabbnak kell lenned a kedvesed felé intézett kéréseiddel. Gyakran, amikor kritizálod valamelyik jellemvonását, ne feledd: ez benned is ott van, ezért bosszant annyira. A saját gyengeségeidre emlékeztetnek a kis ballépései. Találkozhatsz valakivel, aki elvakít és felébreszti benned a szenvedélyt. Légy óvatos, mert ha rossz irányba nézel, bajba kerülhetsz.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Egyes Bakok az érzelmek hatására olyasmit mondanak vagy tesznek, amit hamarosan megbánnak. Az óvatosság most különösen fontos mindenben. Gondold meg kétszer, mielőtt aláírsz bármilyen dokumentumot vagy kötelezettséget vállalsz valahol. Úgy tűnhet, hogy a rokonok kéretlenül avatkoznak bele az ügyeidbe, ám valójában segítenek elkerülni a hibákat és a nehézségeket.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Készen állsz arra, hogy ismét zsákmányt keress, kalandozz, szerelmes légy!  Találkozókat szervezel a barátaiddal, ismerőseiddel, és érzed magadban az erőt az új hódításokhoz. Fejleszd a vonzerődet és a szexualitásodat, mások is megérzik azt az energiát, amely be akarja vonzani őket. Nagy hódítások és kellemes meglepetések várnak rád a közeljövőben.

Halak
II. 20.–III. 20.
Sok terhet hordozol mostanában, de a napokban úgy érzed majd, hogy megkönnyebbülsz. Magad sem érted majd, hogy mi ez a változás, miért múlt el a mellkasodból az a feszítő érzés. Kellemes bizsergés járja át a testedet, lelkedet, mert valaki megmozgatta a fantáziádat mostanában, ráadásul a visszajelzések is nagyon ígéretesek. Ha ügyes vagy, ebből bármi lehet!





 





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás