Összetörték a szíved? Így kezeled a helyzetet horoszkópod szerint





A csillagok minden titkod gondosan őrzik, így arra is van recept, hogy mi segít át egy érzelmi válságon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.12.
összetört szív csillagjegy érzelmek

Mindegy, hogy hány éves vagy, szakítani mindig nehéz. Horoszkópod alapján vannak azonban jellegzetes személyiségjegyeid, melyek azt is megsúgják, hogy tudsz túljutni a fájdalmas élethelyzeteken.

Van aki kimutatja a fájdalmát, míg mások úgy tesznek, mintha nem lettek volna mély érzéseik. (Fotó: Victoria 1 / Fotó: Shutterstock)

Vész esetén sokaknak hosszú, elmélyült beszélgetésre van szüksége, hogy megvizsgálja az érzéseit. Erről azonban hallani sem akar a kos, ő kerüli a kényes témákat, és teszi a dolgát, míg egyszer csak jobban nem érzi magát. Jobb lenne azonban legalább önmagaddal őszintének lenned! Egy jó koncert segít kimászni a gödörből.

A bika igazi szerelmes típus, mivel általában a kelleténél tovább marad egy kapcsolatban. Szakítás után azonban félretolja érzéseit, így megmentheti büszkeségét és felöltheti a pókerarcot az exe előtt. Egy új hobbi sikerélményekkel tölthet fel.

Az ikrek számára különösen nehéz az elválás. Ellentétes gondolatokkal van tele, néha mindenáron beszélne volt kedvesével, máskor pedig egy pillanatra sem bírja látni őt. Első lépésként meg kell győznöd magad arról, hogy leszel még szerelmes, sőt jobbat is találsz és nem, nem maradsz örökre egyedül!

A rák kívülről keménynek tűnik, de belül nagyon érzékeny. Miközben a világ azt hiszi, hogy jól vagy és tovább tudtál lépni, egyedül rágódsz a történteken, mert nem akarsz sérülékenynek tűnni. Jót tenne, ha utolérnél egy rég nem látott barátot, akivel a gyerekkorodtól eleveníthetnéd fel, mennyi jó dolog történt az életedben. 

Az oroszlán versenyként kezeli a szakadást, attól érzi jobban magát, ha mindenkinek elmondhatja, hogy ő hozta meg a döntést. A látszat miatt kevesen veszik észre, mennyire szerelmes voltál és milyen nehéz időket élsz át. A baráti társaságodban való tündöklés elűzi a fájó érzéseket. 

A szűz racionális, inkább leül és átbeszéli, hol futott zátonyra a kapcsolat, ezzel is segítve a békés elválást. Ha a későbbiekben összefutsz az exeddel, őszintén tudsz örülni. Könnyebben túljutsz a nehezén, ha a barátaiddal is beszélsz az érzéseidről.

A mérleg az egyensúlyra törekszik. Megbékélsz egy olyan kapcsolattal, amely lassan tönkrement, de egy váratlan szakítás a padlóra küld. Ilyenkor nem szívesen beszélsz az érzéseidről, a hideg kiráz, ha valaki megkérdezi, mi történt. Próbálj nem beleesni abba a csapdába, hogy a közösségi oldalakon is az exed tevékenységeit követed! 

A skorpió látszólag a szakítás után is kiegyensúlyozott és összeszedett. Kevesen tudják, hogy van egy kialakított szakítási protokollod, amelyet az évek során tökéletesítettél. Kerülöd az exed, egy kósza fotót sem akarsz látni róla. Ha a barátaidra van szükséged, keresd fel őket bátran, de hagyj időt magadnak gondolkodni is! 

A nyilas nem sír a szakítás miatt – hiszi, minden bizonnyal valami jobb vár rá. Bár nem ismered be, vannak azért gyengébb pillanataid, ezeket persze gondosan igyekszel elnyomni. Keresed az újabb kalandot, ez lendít túl a nehézségen.

A bakról azt hihetik, hogy zárkózottsága és távolságtartó természete miatt nem hisz a szerelemben. Az igazság ezzel szemben az, hogy elég bátor vagy ahhoz, hogy lépj, amikor már tarthatatlan a helyzet. Szerencsére nem engeded, hogy egy savanyú élmény megkérdőjelezze a szerelembe vetett hited.

A vízöntő szakításhoz való hozzáállása egyáltalán nem szokványos. Arra koncentrálsz, hogy volt kedvesednek mindent megadj, ami az érzelmi gyógyulásához szükséges. Fontos lenne magadról is gondoskodnod, iktass be egy kis énidőt!  

A halak szívesen lebegnek a fantázia vizében, számukra a szakítás az igazi valóságpróba. A szingli léthez való visszatérés olyan folyamat, amely némi segítséget igényel, így ne zárkózz el szeretteidtől! Próbálj nem kapcsolatot keresni az exeddel, így könnyebb lesz túljutni rajta.





 





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás